Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: czas się przedstawić szerszemu gronu:)

Chustomanka Awatar wrotka
    Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie czas się przedstawić szerszemu gronu:)

Witam wszystkich!
    O chustach dowiedziałam się na zajęciach w szkole rodzenia, jednak (obecna tu także) dziewczyna, która tak pięknie o tym mówiła powiedziała też o cenie chusty, co zbiło mnie z nóg i zapomniałam o sprawie. Później urodziłam Kingę i okazało się, że noszenie i trzymanie mojej córeczki to taka wielka przyjemność Knia urosła i przez to ważyła coraz więcej, moje ręce dłużej tego nie zniosły. Nie zniosły też tego domowe porządki, pranie, gotowanie....
    Więc jak każda mama marzyłam o dodatkowej parze rąk
    Na początek zainwestowałam w taniego elastyka na próbę, teraz mam używanego Irisa i zakurzony, stojący w kącie wózek

Denerwuje mnie tylko to, że ludzie patrzą jak na kosmitę, jak na syjamskie bliźniaki, chociaż z czasem już wszyscy się przyzwyczajają i ja i sąsiedzi. Nawet w mojej opolskiej mieścinie
    w każdym razie cieszę się, że noszę, jestem z tego dumna i nie rozumiem moich koleżanek, które twierdzą, że własnemu dziecku robię krzywdę.
    Ja jestem zadowolona, mała jeszcze bardziej niż ja
    rozgadałam się
    pozdrawiam wszystkich!

Chustofanka Awatar agnbr
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrotka Zobacz posta
    Witam wszystkich!
    O chustach dowiedziałam się na zajęciach w szkole rodzenia, jednak (obecna tu także) dziewczyna, która tak pięknie o tym mówiła powiedziała też o cenie chusty, co zbiło mnie z nóg i zapomniałam o sprawie. Później urodziłam Kingę i okazało się, że noszenie i trzymanie mojej córeczki to taka wielka przyjemność Knia urosła i przez to ważyła coraz więcej, moje ręce dłużej tego nie zniosły. Nie zniosły też tego domowe porządki, pranie, gotowanie....
    Więc jak każda mama marzyłam o dodatkowej parze rąk
    Na początek zainwestowałam w taniego elastyka na próbę, teraz mam używanego Irisa i zakurzony, stojący w kącie wózek

Denerwuje mnie tylko to, że ludzie patrzą jak na kosmitę, jak na syjamskie bliźniaki, chociaż z czasem już wszyscy się przyzwyczajają i ja i sąsiedzi. Nawet w mojej opolskiej mieścinie
    w każdym razie cieszę się, że noszę, jestem z tego dumna i nie rozumiem moich koleżanek, które twierdzą, że własnemu dziecku robię krzywdę.
    Ja jestem zadowolona, mała jeszcze bardziej niż ja
    rozgadałam się
    pozdrawiam wszystkich!
    I tak trzymaj, witaj na forum!!!

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Witaj, połowiczna (?) pabianiczanko, sąsiadko znaczy
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustomanka Awatar wrotka
    Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    Witaj, połowiczna (?) pabianiczanko, sąsiadko znaczy
    miło wiedzieć dobra sąsiadka nie jest zła Ponoć jest tu kilka chustomam z Pabianic, ale gdybyśmy się wszystkie razem przeszły pod moim domem, to obawiam się, że mogłoby się to skończyć kilkoma zawałami i deszczem oczu moich sąsiadów, w sensie, że chyba fizycznie by im powypadały z oczodołów

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

witaj Wrotko

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

witaj

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość