Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: z krakowskich peryferii...

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar aloe
    Miejscowość
    Kraków Kliny

Domyślnie z krakowskich peryferii...

...a konkretnie z krakowskich Klinów wita Was kolejna chustnówka czyli ja - Teresa ,
    forum czytam jakoś od połowy ciąży czyli od czerwca 2011, zakupy już zrobione, teraz i troszkę się odzywam także chyba wypada się również przedstawić
    chustowaniem zaraziła mnie koleżanka z moich rodzinnych Katowic - mam dwójki chustowanych dzieci, które też było mi dane nosić, nie miałam więc wątpliwości, że moje Dzieciątka też będę wkładać do chusty i ruszać w świat ,
    póki co z chustowaniem idzie nam chyba całkiem nieźle, natomiast jeszcze nie za bardzo ruszamy w świat, zimno, ciemno, a Mały niedawno urodzony - 20.11.2011

PS. jakoś nie lubię pisać zdaniami w postach na forum także wybaczcie tę swawolę gramatyczną

Chustofanka Awatar Martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cześć
    Jakóbek 17.04.2011

Chustomanka Awatar Tau777
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

o; ale fajnie; ja tez y klin: cos mi sie dyieje z klawiatura; wiec sie nie rozpisze; ale witaj!
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Witaj
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Hej, hej!
    A właśnie jak zimno i ciemno, to najfajniej być przytulonym do mamy! Korzystaj, bo jak Ci nieco Kawaler podrośnie, to już będzie zupełnie inne noszenie
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Chustonoszka Awatar aloe
    Miejscowość
    Kraków Kliny

Domyślnie

dziękuję za powitania, miło
    Cytat Zamieszczone przez bubusita Zobacz posta
    o; ale fajnie; ja tez y klin: cos mi sie dyieje z klawiatura; wiec sie nie rozpisze; ale witaj!
    pewnie masz przestawiony język, język przestawia się wciskając lewy alt+shift (niemiecka klawiatura ma zamienione "y" z "z" )

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Pewnie jest jak piszesz , ale to nie mój laptop był...nie mówiąc już, o tym że jestem idiotką w każdej dziedzinie związanej z komputerami...i zawsze coś zepsuję .

To skoro jesteśmy sąsiadkami, to musowo wspólny spacerek, moja droga! Dawaj znać jak będziesz gotowa. Ja też z Janką nie wychodzę specjalnie często, bo ona wciąż chora , ale może uda nam się jakiś termin wspólnie ustalić ?
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Uprawnienia umieszczania postów