Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: z krakowskich peryferii...

Chustonoszka Awatar aloe
    Miejscowość
    Kraków Kliny

Domyślnie z krakowskich peryferii...

...a konkretnie z krakowskich Klinów wita Was kolejna chustnówka czyli ja - Teresa ,
    forum czytam jakoś od połowy ciąży czyli od czerwca 2011, zakupy już zrobione, teraz i troszkę się odzywam także chyba wypada się również przedstawić
    chustowaniem zaraziła mnie koleżanka z moich rodzinnych Katowic - mam dwójki chustowanych dzieci, które też było mi dane nosić, nie miałam więc wątpliwości, że moje Dzieciątka też będę wkładać do chusty i ruszać w świat ,
    póki co z chustowaniem idzie nam chyba całkiem nieźle, natomiast jeszcze nie za bardzo ruszamy w świat, zimno, ciemno, a Mały niedawno urodzony - 20.11.2011

PS. jakoś nie lubię pisać zdaniami w postach na forum także wybaczcie tę swawolę gramatyczną

Chustofanka Awatar Martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cześć
    Jakóbek 17.04.2011

Chustomanka Awatar Tau777
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

o; ale fajnie; ja tez y klin: cos mi sie dyieje z klawiatura; wiec sie nie rozpisze; ale witaj!
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Witaj
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Hej, hej!
    A właśnie jak zimno i ciemno, to najfajniej być przytulonym do mamy! Korzystaj, bo jak Ci nieco Kawaler podrośnie, to już będzie zupełnie inne noszenie
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Chustofanka Awatar agnbr
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Witaj! Super że kolejna "prawie"Krakowianka jest na forum

Chustonoszka Awatar aloe
    Miejscowość
    Kraków Kliny

Domyślnie

dziękuję za powitania, miło
    Cytat Zamieszczone przez bubusita Zobacz posta
    o; ale fajnie; ja tez y klin: cos mi sie dyieje z klawiatura; wiec sie nie rozpisze; ale witaj!
    pewnie masz przestawiony język, język przestawia się wciskając lewy alt+shift (niemiecka klawiatura ma zamienione "y" z "z" )

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Pewnie jest jak piszesz , ale to nie mój laptop był...nie mówiąc już, o tym że jestem idiotką w każdej dziedzinie związanej z komputerami...i zawsze coś zepsuję .

To skoro jesteśmy sąsiadkami, to musowo wspólny spacerek, moja droga! Dawaj znać jak będziesz gotowa. Ja też z Janką nie wychodzę specjalnie często, bo ona wciąż chora , ale może uda nam się jakiś termin wspólnie ustalić ?
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustonoszka Awatar aloe
    Miejscowość
    Kraków Kliny

Domyślnie

To skoro jesteśmy sąsiadkami, to musowo wspólny spacerek, moja droga!
    chętnie ja mieszkam na Klinach Zaciszu, na Bartla ze spacerkami jeszcze się trochę układamy, jak Mały zgadza się na chustę to mogę tak z nim iść, a wózek to dla nas jeszcze jakaś abstrakcja - Mały od czasu do czasu sobie w nim popłakuje :/

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

witaj

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aloe Zobacz posta
    chętnie ja mieszkam na Klinach Zaciszu, na Bartla ze spacerkami jeszcze się trochę układamy, jak Mały zgadza się na chustę to mogę tak z nim iść, a wózek to dla nas jeszcze jakaś abstrakcja - Mały od czasu do czasu sobie w nim popłakuje :/
    Ja mieszkam na Marusarzówny, to jedna z przecznic ulicy Borkowskiej, a więc jednak kawałek od Ciebie...zawsze możemy się umówić też w Sztamce, bo ona na zaciszu jest właśnie .
    *Paulo Coelho*

Chustomanka Awatar julianka.
    Miejscowość
    KR

Domyślnie

Witaj A tym bardziej witam bo synka urodziłaś w moje urodziny
    Ania mama Juli, Błażusia i Franusia

Chustonoszka Awatar aloe
    Miejscowość
    Kraków Kliny

Domyślnie

zawsze możemy się umówić też w Sztamce, bo ona na zaciszu jest właśnie .
    jeszcze nie byłam w sztamce, dobra okazja na obczajenie tego miejsca
    może w przyszłym tygodniu (w tym będzie u nas troszkę gości)?

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aloe Zobacz posta
    jeszcze nie byłam w sztamce, dobra okazja na obczajenie tego miejsca
    może w przyszłym tygodniu (w tym będzie u nas troszkę gości)?
    Ok.to pisz na pw, kiedy masz czas. W Sztamce też jeszcze nie byłam .
    *Paulo Coelho*

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Ok.to pisz na pw, kiedy masz czas. W Sztamce też jeszcze nie byłam .
    To dajcie znać, jak się umówicie - może się przyłączę. Mam od dawna interes w Sztamce, ale jakoś motywacji brakowało, więc może teraz przyjemne z pożytecznym by się udało połączyć
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pasiata Zobacz posta
    To dajcie znać, jak się umówicie - może się przyłączę. Mam od dawna interes w Sztamce, ale jakoś motywacji brakowało, więc może teraz przyjemne z pożytecznym by się udało połączyć

dam znać oczywiście, ale wiesz, jak coś to ja siedzę w domu (co mnie ostatnio dobija jak nigdy :/), bo z różnych względów nie mogę się na dalsze podróże z Janką wybierać (mam nadzieję, że już niedługo, bo zwariuję) i prawie zawsze jestem dyspozycyjna , więc jak jesteś w okolicy, to dawaj znać:*.
    *Paulo Coelho*

Uprawnienia umieszczania postów