Myślę, że ten brak rozróżniania/rozpoznawania rodzajów płaczu występuje w sytuacjach skrajnych - opieki nad niemowlęciem sprowadzonej do najedzony-ubrany-przewinięty-odłożony... czyli to raczej nie o Tobie!Zamieszczone przez grimma
Myślę, że ten brak rozróżniania/rozpoznawania rodzajów płaczu występuje w sytuacjach skrajnych - opieki nad niemowlęciem sprowadzonej do najedzony-ubrany-przewinięty-odłożony... czyli to raczej nie o Tobie!Zamieszczone przez grimma
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
fakt - moje sie nie daje odlozycMyślę, że ten brak rozróżniania/rozpoznawania rodzajów płaczu występuje w sytuacjach skrajnych - opieki nad niemowlęciem sprowadzonej do najedzony-ubrany-przewinięty-odłożony... czyli to raczej nie o Tobie!
chodze i mysle o tym co piszecie o EC i prawde mowiac trudne dla mnie to do przyjecia
zastanawiam sie czemu..
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"