Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: blad fabryczny w chuscie.

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    UK

Domyślnie blad fabryczny w chuscie.

Witam, bardzo prosze o porady co zrobic. Kupilam na ebay-u chuste, didymos, indio od prywatnego sprzedawcy, ktos jej nie chcial poprostu, nowa. Doszla bez problemu, nie pachniala proszkiem, nowa wg mnie.

Wrzucilam do pralki, po czym rozwieszajac na lince zauwazylam blad fabryczny .

Nie wiem co robic, wiem ze chusty maja 3 letnia gwarancje, zaciagniecie wyglada na blad fabryczny.

Na pewno napisze do osoby ktora mi ja sprzedala czy ma paragon, jednak nie wiem czy jako osoba odkupujaca moge reklamowac produkt??

Prosze o porady, chsta wiadomo, tania nie byla , w przyszlosci moze bede chciala ja sprzedac a defekt obniza cene...

szczęśliwa podwojna chustomamka, na dodatek nosimy się w pieluszkach wielo

Chustofanka

Domyślnie

A czy moglabys zdjecie tego zaciagniecia pokazac ? Moze mozna by chuste samemu w domu naprawic .

Chustonoszka
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Uploaded with ImageShack.us

Chustonoszka
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

nikt mi nie doradzi??

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie

Na moje oko, to taki klasyczny bąbol, ale nie jestem ekspertem jak często one są w Indio. W innych chustach typu Nati lub Girasol, wiem z mojego doświadczenia, że pojedyncze są na porządku dziennym.
    Najlepiej by było jakby się indiofilki wypowiedziały.
    Ja osobiście na jednego bąbola przymknęłabym oko, ale to tylko moje odczucia, na pewno są też forumowiczki bardzo wyczulone i na takie drobne wady.

Co do reklamacji - możesz spróbować napisać do Didydmosa zapytanie (typu nowo kupiona chusta z błędem, czy można reklamować, czy potrzebny dowód zakupu etc.), choć ja kiedyś pisałam w jakiejś innej kwestii i nikt mi nie odpowiedział, ale może będziesz miała więcej szczęścia.

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Mam coś podobnego w Indio Terra i w ogóle sie tym nie przejmuje , ale ja wrażliwa absolutnie nie jestem.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Uprawnienia umieszczania postów