Piękne te koronki... może by tak na konkurs do Nati zaproponować jakąśmielibyśmy swoje, polskie i za normalne ceny...
Parę fotek
http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...35#post1845635
ponoć bardzo fajne są.
świetnie wygladają![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ładne ale na kolana jakoś mnie nie powalają. Za mniejszą cenę może bym się skusiła![]()
Bianka 04-09-2010
Te ze zdjęć akurat zupełnie mnie nie ruszają... Na szczęście![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
A co myślicie o tej - http://choosingwrap.livejournal.com/2630112.html
Bardzo mi się podobaŚLiczny kolor ma też ta delikatnie wrzosowa w stosiku.
Niestety rosyjskiego nie znam więc nie wiem co tak o niej napisali![]()
ta 2ga w stosie jest rewelacja-od gory
sorka ze fote wrzucam
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
mnie się bardzo ta diva milano podoba, ciekawe jak to nosi
czy ktos te chuste nabyl, obmacal, ma i wie jaka ona naprawde jest, poza tym, ze miekka i otula?![]()
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
Oh ta Recitella Diamante normalnie rozklada mnie na czynniki pierwsze och oCH OCH!
http://choosingwrap.livejournal.com/2720959.html
Marcel 3 lata
A ja sie musze pochwalic. Zobaczcie co do mnie dzis przyszlo
Sprzedalam kilka chust i postanowilam sie dopiescic nowym chustowym nabytkiem z okazji nowego chusciocha. Jest piekna!!!
Rozmiar 3,7m, wazy 580g. Jest mieciutka prosto z pudelkaGruboscia przypomina mi Jima Pinka, ale jest bardziej przytulasna od niego, troche podobna tez do pasiakow Vatka, ale moze po praniu bedzie bardziej jak Vatkowe zakardy
W kazdym razie jest cienka, ale np. zakardowe dmuchawce Hoppediz sa ciensze. Mysle, ze bedzie super na lato.
I czy pisalam juz, ze jest piekna?
Dzieki tej nitce brazowej kolor nie jest taki oczywisto-niebieski, tylko taki przyszarzaly. Normalnie
![]()
Zreszta same popatrzcie:
![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
Nawet na zdjęciach widać że miękkaW kangurku powinna super wyglądać, pochwal się zdjęciami
![]()
Jak tylko mi ten uparciuch wyjdzie z brzucha![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
czekamy!
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Piękna
Ale jaskółek dla niej nie poświęciłaś, co?![]()
Cudnagratuluje nabytku
Bianka 04-09-2010