Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
Dziecko je zupę a matka ma przemyślenia

Oscha przestała być atrakcyjna, pożądana - za dużo losowań, za dużo wypustów. W zasadzie poza starymi oschami każda jest do zdobycia i to raczej w cenie wypustu. Szału nie ma, tuz po losowaniu/wypuście cała masa pojawia sie na bazarkach, recenzje są niemiarodajne bo co można powiedzieć o chuście, która się 2,3 razy nosiło? Przecież każdy materiał pracuje i im dłużej mietoszony tym piekniej nosi ....Wzory właściwie te same, kolory różnia sie odcieniami...

Najbardziej zadziwia mnie ten brak recenzji, są tylko że tak powiem zachwyty bądź nie nad wizualną stroną o tym jak dana chusta nosi w sumie nic nie wiadomo

Jakos tak mi się wylało bo widzę, że firma zmierza w kiepskim kierunku....
Cytat Zamieszczone przez _agata89 Zobacz posta
doskonale widać to co piszesz ale jak dla mnie oschy i tak są póki co naj
dobrze mi się w nich nosi i pasuje mi tych kilka wzorów i kolorów bo ileż można mieć indio ... a na ap funduszy brak, a pavo też nieco kosztowne na nati się zawiodłam raz i już jakoś mnie nie pociąga, a didek dobił mnie okropnymi kasztanami .. i co tu kupować ??
Nie sposób się z Wami nie zgodzić, choć w sumie piszecie dwie różne rzeczy... Boleję, że nie ma nowych Starry Nightów, ten Orion to jest dla mnie okropieństwo.

A indio, no cóż, można mieć wieeeeele i jak dla mnie nigdy nie dość. Wypustów AP w ogóle nie śledzę, uważam że ceny są sztucznie windowane, a "zaowalowane" update Anny na FB skierowane chyba do publiki po lobotomii, a tymczasem przy nowym kaszmirowym indio stone prawie się posikałam z radości...