to co, nikt nie losuje?![]()
![]()
A ja z innej beczki: Jakby ktoś chciał zrezygnować w preorderowych Afrodytek (rozmiar 4 lub 6), to zapraszam do mniewłaściwie, to błagam...
Jakby ktoś był chętny na waniliową 6, to wiem, kto chce oddać (ale to nie ja jestem)
edit: i wiem, kto szuka waniliowej 3-4![]()
Ostatnio edytowane przez masha ; 12-06-2013 o 12:51
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
No wlasnie na fernie jest plakietka "sale" i ze "od 65 funtow", a jak sie kliknie i wejdzie to juz ceny normalne sa. No nic, nie wnikam.
Ja nie losowalam, mam Obana, super sie nosi (i wyglada) a to taka bledziocha, nawet nikt nie wolal o losowanie tutaj (teraz dopiero widze glos niesmialy
)
Poczekaj chwilkę - moje zostały wczoraj wysłane, prawdopodobnie Ci je oddam, bo lnów mam całą masę, poza tym zamówiłam sobie Indie czerwonąa różyczki będę miała waniliowe
Nie wiem dlaczego tak robią, może po to, żeby się w różnych działach pojawiały, ale ceny zawsze są takie same![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
zalosowalam dla sportu triskele i... znowu nic(chyba, ze jeszcze faktury nie poszly
)
czy jest ktos jeszcze, kto nigdy nic nie wylosowal u oschy?? losujac wszystko mozliwe (tzn. kolkowych nie, tylko raz losowalam chyba kolkowe tez, ale dawno). ni mom szczynscia cus![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
dobra to kto chce? mam 5 i 6![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Brałam w preorderze SNN 4 i Róże waniliowe 2blend też 4. O ile na róże kto wie może się skuszę do farbowania o tyle SNN może lecieć w świat.
fakture będę mieć jak róże utkają...
Jakby ktos był chętny to szukam sponsora do opłacenia własnej części faktury
Nawet dziś rozważałam puszczenie w powietrze "zadatku" czyli rezygnację z całości ale kto wie?
o to ja też się z fakturką tu ujawnie
mam afrodytę 6 i wanilię 6 na jednej fakturze
chust nie chcę
na afrodytkę jest chętna masha
może komuś wanilię ?![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster