amst, no widzisz, ja nie wiedziałam i się zdziwiłamNie wiedziałam, że Socha tak robi- widocznie mało jeszcze wiem
![]()
amst, no widzisz, ja nie wiedziałam i się zdziwiłamNie wiedziałam, że Socha tak robi- widocznie mało jeszcze wiem
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Jakie clo? To nie Hameryka![]()
Clo placi sie jak sie zamawia dobra na ponad 1000 dolarow. Na raz. To powiem wam, ze zaoszczedzilam niezle. Na Knocie przykladowo, zamiast 208 AUD za szostke dalam 172. W przeliczeniu. Eden widze za dwojke wolaja 208, wole nie wiedziec ile bylo za siodemke, jako ze wyprzedana to i tak sie nie dowiem. Zapewnie tez oszczedzilam![]()
yvona, ja uwielbiam Twoje rozumowanie co do wydawania kasy na szmaty![]()
"wydałam kupę kasy, ale w sumie, to zaoszczędziłam, bo mogłam kupić drożej"
"Zawsze mogłam tę kasę zgubić, albo zostać okradziona"
Kochana![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Trzeba myslec pozytywnie![]()
matko, co za cyrk.... Dostałam dzisiaj rano potwierdzenie, że wysłali vespersa, a godzinę temu dostałam od nich wiadomość, że zwrócą mi pieniądze, bo to był jakiś błąd na stronie i oni już ich nie mają, więc nie mogą mi wysłaćchociaż niby już wysłali! No załamałam się... Przez to, że zapłaciłam za tego vespersa nie będę miała kasy na Oki
masakra....
to im to napisz - ze jak go wylosujesz, to niech go trzymaja dla Ciebie do momentu, kiedy kasa nie wplynie na konto. dali ciala, to niech teraz odkrecaja... swoja droga, bajzel to oni maja nie z tej ziemi
edit: albo zaproponuj - zamiast vespersa niech Ci dadza bez losowania...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster