Strona 162 z 191 PierwszyPierwszy ... 62112152154155156157158159160161162163164165166167168169170172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,221 do 3,240 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta
    No mówiłam, że Einsteiny tam nie pracują Zamiast na matmę to chyba w szkole chodzili na drożdżówki

edit: Nie bądźmy dla nich takie dobre. Kurde, jak się firmę prowadzi, to trzeba mieć łeb na karku, a nie w chmurach.

edit: Brakuje jeszcze tylko, aby dane im wypłynęły- chociaż nie życze im tego, bo moje dane też tam trzymają.
    tfu i przez ramie
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta
    No mówiłam, że Einsteiny tam nie pracują Zamiast na matmę to chyba w szkole chodzili na drożdżówki
    łehehe, dawno się tak nie uśmiałam jak z tego tekstu. A co do Oschy to serio, przesadzają, tą stroną zarządza idiota. Co system to wpadka, normalnie opary absurdu. Widziałam na Twarzoczaszce, że ludzie którzy wygrali losowanie nie mogą zapłacić bo wyrzuca im błąd 500. Podobno człowiek się uczy na błędach. Oschą w takim razie zarządzają jednostki pozaziemskie

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Hmm... Ja żadnych wyrzutów sumienia nie mam, nikogo nie oszukałam, wybrałam jedną chustę i zapłaciłam za nią.
    Ale takich jaj z tym całym losowaniem to się nawet spodziewałam. Nie potrafili dobrze zrobić strony sklepu, to nie poradzili sobie też z losowaniem, nie ogarniają tego po prostu.
    Ja mogę napisać do nich, z informacją jak dalece są nieudolni, obojętne mi to ciekawe czy ktoś też miał taka sytuacje..

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Blafia, ja tam bym im nie pisała- to ich biznes, to niech go pilnują
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Pomysl napisania do nich przyszedł mi do głowy tylko w trosce o nasze polowania Bo jak inne dziewczyny będą tak robiły, nie z chęci sprawdzenia co się stanie tak jak Blafia tylko po to żeby zwiekszyć swoje szanse przy losowaniu to już chyba żadnej Oschy na oczy nie zobaczymy
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Widziałam na Twarzoczaszce, że ludzie którzy wygrali losowanie nie mogą zapłacić bo wyrzuca im błąd 500. Podobno człowiek się uczy na błędach. Oschą w takim razie zarządzają jednostki pozaziemskie
    Ja też nie mogłam wejść na fakturę, dopiero za którymś razem się udało

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Pomysl napisania do nich przyszedł mi do głowy tylko w trosce o nasze polowania Bo jak inne dziewczyny będą tak robiły, nie z chęci sprawdzenia co się stanie tak jak Blafia tylko po to żeby zwiekszyć swoje szanse przy losowaniu to już chyba żadnej Oschy na oczy nie zobaczymy
    Albo jak każdy będzie losował jak Blafia, to będziemy ich mieli dwa razy więcej
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

mnie tez tudziez faktycznie z troski o to, co oni tam trzymaja - niby dane nt. kart nie moga wycieknac, ale adresy...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Szczerze przyznam, że tak o tym nie myślałam, a to dlatego, że nawet jakbym wygrała kilka to stać mnie tylko na jedną. A to też nie do końca, bo przecież płacąc zaciągnęłam dług na karcie, który jeszcze nie wiem jak spłacę
    Ale rzeczywiście jakby kogoś było stać to mógłby kupić kilka... Nadzieja jeszcze w tym, że w trakcie realizacji odrzucają podwójne zamówienia...

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Właśnie dostałam maila...... mam 5 alto i co ja mam teraz zrobić Ile mam czasu na zapłacenie???

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Właśnie dostałam maila...... mam 5 alto i co ja mam teraz zrobić Ile mam czasu na zapłacenie???
    ja się cieszę, że teraz mnie nie wylosowali, przynajmniej nie mam problemu choć to alto całkiem mi odpowiada chyba jeden dzień...

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cchyba dobę masz. Kup może wymienisz na coś b. Tobie odpowiadające.

Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

mam Invoice
    na paskudne chmury czworke
    Kruszynka 2010
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    moje zwierzaki i

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Ja mam na 5-tkę

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Hahaha! Dziewczyny gratuluję!
    Bieżcie, najwyżej się wymieni

Widać wychodzą teraz takie podwójnie losowania, ludzie popłacili pojedyncze faktury i im chusty zostały, więc musieli kolejne losowania zrobić

Btw, oglądałam kilka zdjęć tego alto w akcji, szczególnie lewej strony i chyba mi się zaczynają podobać

Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Ok.kochane.kto chce 6a kto chce 4?
    Kruszynka 2010
    BabyLedWeaning
    moje zwierzaki i

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A czy to nie oznacza, ze oni jakos strasznie dużo tego utkali? Grube to czy standardowe?

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

A czy to nie oznacza, ze oni jakos strasznie dużo tego utkali? Grube to czy standardowe?
    też tak stawiam!

i wcale mi sie to nie podoba! oscha zaczyna masówkę odwalać

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

widocznie tylko mnie nie wylosowali
    Ja to mam pecha
    Moim zdaniem nie warto brać to alto na wymianki, bo dużo go i raczej się nie podoba

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Mi się wydaje, że mało chętnych na alto jest. I dużo ludzi startowało w losowaniu, żeby zobaczyć, jak to działa, a potem z kupienia zrezygnowali.

Uprawnienia umieszczania postów