tak na fb napisali, że wyślą mejle do szczęśliwców..![]()
Jejku jak dobrze, że oni to losowanie wprowadzili- jaka ja bogata będę!![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Ja pierdziele, jak przyjdzie co do chusty, na ktorej bedzie mi zalezalo to sie osram z nerwow czekajac na jakiegokolwiek mejla. Jakis znak musza dac, ze mejle juz poszly, zeby ludzie wiedzieli, kiedy po ptokach i nie ma na co juz czekac
Marcel 3 lata
O ja pierdziele!!!
Dziewczyny, ja to mam pecha no!
DOSTAŁAM DWIE FAKTURY NA ALTO!!!
Na trójkę i na piątkę!!! Nie wierzę normalnie, akurat na chustę, która mi się NIE PODOBA!!
I co robić? Którą brać? Którą będzie łatwiej sprzedać/wymienić?
Ja nie mogę, pokładam się ze śmiechu teraz, że akurat na mnie trafiło!![]()
Blafia, ale jaja![]()
No jaja to są wielkie, bo naprawdę to było tak:
Rano jak przeczytałam tu o losowaniu, zalogowałam się na stronę i zagłosowałam na Alto 4, 5 i 6 (trzy głosy).
A później, zanim wyszłam do pracy na popołudnie, jeszcze raz weszłam na stronę, z ciekawości czy coś jeszcze wisi. Były jeszcze 2, 3 i 7.
No to dla jaj kliknęłam jeszcze na trójkę, żeby sprawdzić, czy mi kolejne zgłoszenie przyjmie, skoro już wykorzystałam trzy losy. I okazało się, że normalnie przyjęło mi ten ostatni (czwarty) głos, bo fakturę dostałam na piątkę z pierwszego losowania i na trójkę z drugiego.
Wniosek: system nadal niedoskonały, bo każdy może wysyłać nie-wiadomo-ile głosów, wystarczy się na nowo zalogować...![]()
hahahahah
ale jaja
uf, ja nic nie dostałam![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kurcze trzeba będzie jakąś samopomoc chłopską zorganizować. Znaczy wszyscy mają losować Eden, bo ja go chcę! A ja mogę wam losować jakieś inne paskudztwa.
tez chce eden![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
no wlasnie myslalam, zeby liste chciejstw zrobic
jedyne co ja chce to jakby ewentualnie jakies resztki willowa losowali. ale losowac bede wsio, wiec chetnie sie podziele...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster