A za dwa tygodnie Okinami?
a mojego nie wyslali? leeeee
Zamieszczone przez Mariion A za dwa tygodnie Okinami? To nie będzie obiadów suchy chleb z wodą jedynie! Okinami muszę kupić.
https://www.facebook.com/groups/chustoswirki/
Zamieszczone przez Marciula To nie będzie obiadów suchy chleb z wodą jedynie! Okinami muszę kupić. To tak jak u mnie codziennie. Za coś te osche muszę kupować. No i znowu nie mam ubrań. Nie mogę kupić dżinsów, butów. Za drogie!
Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa
Zamieszczone przez Marciula To nie będzie obiadów suchy chleb z wodą jedynie! Okinami muszę kupić. No właśnie ja też muszę. Mąż mnie prześwięci Zamieszczone przez milorzab To tak jak u mnie codziennie. Za coś te osche muszę kupować. No i znowu nie mam ubrań. Nie mogę kupić dżinsów, butów. Za drogie! U mnie tak samo. Od paru miesięcy to ja tylko na nowe chusty przecież zbieram Ubrań nowych pociążowych brak
To jest choroba jak nic. Musimy jakąś grupę uzależnienia od chust Oschy założyć!
Zamieszczone przez Marciula To jest choroba jak nic. Musimy jakąś grupę uzależnienia od chust Oschy założyć! No, serio. Masakra jakaś GrupaWsparciaOschalałychChustofanek
Zamieszczone przez Mariion No, serio. Masakra jakaś GrupaWsparciaOschalałychChustofanek hihi albo nAO nie-Anonimowe Oscho(łomki) (fanki) znaczy się
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Zasady na forum