Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
no i dopiero teraz weszlam na kompa i zobaczylam ze roze byly, a dobra, nie chce ich .....
Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków
Dziewczyny, o co chodzi z tym blokowaniem jednych, a innych nie? Ja nie mam żadnego programu strzelającego w Oschę, kuku również, a jak dodawałam produkty do koszyka, to mi pisało, że z moim koszykiem jest coś złego... O co kaman? Też tak miałyście?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
ja tez. i 100x 1 item za 0 pounds![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
piszę do agut.
o jborowa, takie cudeńko będziesz miała?ja sobie poczekam na tą przedsprzedaż.....
Ja ogólnie miałam 2x "ghost wrap"no i jak się wylogowałam z oschy to z koszyka wywaliło mi vanillę 4
![]()
Z płatnością za Erosa na szczęście problemów nie było![]()
Ja widziałam wszystkie dostępne pomarańczowe chyba przez dwie minuty, ale nic nie mogłam dodać do koszyka.
Preorderowe róże mnie nie kręcą raczej, uff.
a, jeszcze pozniej jak klikałam caly czas na te co niby zajete to mialam 3 rzeczy o wartosci 0funta
i czas lecial normalnie
![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście