I pewnie u mnie już chuścioszek się pojawi
No i niedługo przedsprzedaż.... Muszę spojrzeć znowu na chusty i się zastanowić czy dwóch przypadkiem nie wezmę - takie zadośćuczynienie za chmurki
Ale już minęły te dwa tygodniegdzie przedsprzedaż?
![]()
I pewnie u mnie już chuścioszek się pojawi
No i niedługo przedsprzedaż.... Muszę spojrzeć znowu na chusty i się zastanowić czy dwóch przypadkiem nie wezmę - takie zadośćuczynienie za chmurki
Ale już minęły te dwa tygodniegdzie przedsprzedaż?
![]()
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 06-02-2013 o 10:50
Hehe, spokojnie![]()
wypusty sie opoznily, to i przedsprzedaz.
Mysle, ze realnie to tydzien do dwoch zanim sie z kolei z tym ogarna.
A ja w ogole cos slyszalam o jakims kaszmirze? Tylko nie wiem ani czy to solo czy w kolekcji zimowej ani kiedy, ale ponoc ma byc.
Wiem za to, ze chcialabym go bardzo jakby byl![]()
![]()
Ja jednak biorę tylko Nebulę z jedwabiem - ciekawe jak się będzie motać. A kaszmir to też ciekawa opcja![]()
Eh... czyli znowu czekanie....
Kaszmir? Hmm, to by było ciekawe.
Ja z przedsprzedaży na pewno Nebulę biorę. I myślę o Raven, ale czy ja wiem... Poczekam na jakieś zdjęcia.
Na Natural Mamas jest wątek o zimowej kolekcji Oschy i tam właśnie o kaszmirze dziewczyny coś pisały. Że na stronie do instrukcji prania itp. został dodany kaszmir, i że Zoe z Oschy też potwierdziła, że ma być, ale jakąś chwilę po kolekcji zimowej, więc w tym momencie pewnie po przedsprzedaży też.
Ja jeśli coś będę zamawiać, to Nebulę na pewno.
A Ravena to też bym chciała jakieś zdjęcia zobaczyć i wtedy może może![]()
to niech ktoś mnie uświadomi, bo z natury zakręt jestem - co jeszcze przed nami?