Strona 124 z 191 PierwszyPierwszy ... 2474114116117118119120121122123124125126127128129130131132134174 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,461 do 2,480 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

czyli jeszcze - SN Midnight i chmurki? a chmurki granatowe będą, tak? Chyba będę polować, bo śliczne są. Będą też jakoś za kilka dni?
    A powiedzcie jak z tą sprzedażą na zamówienie? Będzie trzeba zapłacić część kwoty czy całość z góry? Oni ogłoszą to szybciej, czy lepiej maila do nich napisać?

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Preorder będzie ogłoszony na stronie Oschy. Za jakieś 2 tygodnie. Trzeba będzie wpłacić 10% na początek, resztę później.
    Chmurki i SN będą za parę dni, może w weekend?

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Ciekawa jestem o co biega. U mnie strona z dodanymi nowymi chustami wyświetliła się dokładnie o 17.23, wcześniej cały czas widziałam "Under Maintenance" pod 4 różnymi przeglądarkami!

Odświeżałam jak głupia, bo chciałam bardzo Ravena i mniej więcej raz na minutę naciskałam też Shift+Ctrl+Del, który czyści całą historię przeglądarki, więc i cache. Byłam w szoku, że gdy strona się ostatecznie załadowała, wszystko było już porezerwowane, ale skoro Samuela dała radę napisać na forum, że już kupiła o 17.11, to się nie dziwię!

Coraz to ciekawiejsze i ciekawiejsze. Page Monitora nigdy nie używałam.

Chustofanka Awatar Mariion
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samuela Zobacz posta
    Kurde wkurzona jestem, bo miałam te cholerne róże i dupa. Ciekawe, co mi Oscha odpisze, może mi znajdą chociaż jedne różyczki. Ech.
    no powinni kurcze

Domyślnie

W ogóle ja ten problem, co Wy teraz miałam ostatnio. Cały czas widziałam tylko please come back later i tyle. W każdej przeglądarce, mimo czyszczenia historii. Teraz pokazywał mi normalnie stronę Oschy jedynie Chrome.

Kurde mi najbardziej z tego wszystkiego zależy na SN Midnight . Mam nadzieję, że nie będę miała wtedy problemów.

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

ha! a mi tel. padł przy nati i osche widzialam juz zabukowane na telefonie kolezanki, szał
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

mam nadzieję, że w weekend, bo m. będzie w domu

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

W ogóle ja ten problem, co Wy teraz miałam ostatnio. Cały czas widziałam tylko please come back later i tyle. W każdej przeglądarce, mimo czyszczenia historii. Teraz pokazywał mi normalnie stronę Oschy jedynie Chrome.

Kurde mi najbardziej z tego wszystkiego zależy na SN Midnight . Mam nadzieję, że nie będę miała wtedy problemów.
    Mam lekkie zboczenie i 4 przeglądarki na kompie. Otwarte miałam wszystkie 4, ale odświeżałam na zmianę Firefoxa i IE. Pod Chromem widziałam U/M jeszcze długo po tym, jak strona otworzyła mi się w Firefoxie. Może za szybko odświeżam i ich serwer identyfikuje mnie jako denial of service attackera?

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Nie rozumiem o co chodzi. Odświeżałam na ipadzie i komputerze, na chromie i safari, czyściłam cookiesy, itd... W końcu weszłam na stronę przez linka, nie przez stronę główną. Moze to jest ten ich system, żeby nie było ruchu na stronie
    Dobra - raven to mi sumie jest obojętny, zależy mi na alto i na sn-ach. Co ja mam poprawić?
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Domyślnie

Nie mam pojęcia, o co w tym wszystkim chodzi. Aha, tak w ogóle, to jak wchodziłam w Chrome przez wpisywanie adresu oschy czy przez szukanie strony w google, to było please come back later. Weszło mi dobrze jedynie jak wlazłam przez link z ulubionych.

Jakby coś mi padło przy następnym razie to uprzejmie informuję, że zamienię Ravena na SN Midnight rozmiar 6 .

Chustofanka

Domyślnie

U mnie tez porazka, mąż nawet raz nie zobaczyl add to cart, bez sensu.
    Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Ja zobaczyłam dwa razy, ale co z tego, jak dodać już nie zdążyłam.
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Domyślnie

Buhaha, na zagranicznych forach piszą, że ten błąd, który ja miałam (czyli płatność ok, ale potem brak połączenia ponownego z bazą Oschy) wynikał z tego, że (uwaga, uwaga) zdołałam kupić chusty zanim one były tak naprawdę do kupienia dostępne .

Chustofanka

Domyślnie

Buhaha, na zagranicznych forach piszą, że ten błąd, który ja miałam (czyli płatność ok, ale potem brak połączenia ponownego z bazą Oschy) wynikał z tego, że (uwaga, uwaga) zdołałam kupić chusty zanim one były tak naprawdę do kupienia dostępne .
    To ciekawe jak z tego wybrną, chust im braknie, bo o rekompensacie musza pomyslec
    Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

samuelo ustawiam się po wymianę do Ciebie. Żeby godność uratować muszę upolować SN więc spokojnie - będziesz ją mieć... a róż Ci nie zbywa może ? jakaś 4 albo 7?

Domyślnie

Oddadzą kasę i tyle .
    Ale jak to w ogóle jest możliwe, żeby:
    - wejść na stronę
    - wejść w raveny i kliknąć dwa
    - wejść w róże i kliknąć dwa różne rozmiary
    - popatrzeć jeszcze na kółkowe
    - zrobić checkout z wpisaniem numeru karty itp.
    I to wszystko ZANIM tak naprawdę chusty zostały w ogóle wystawione?
    No heloł .

Amst - nie mam róż w ogóle, bo przy drugim razie już się bałam brać znowu 4 chusty, żeby mi nie zablokowali cholera wie ile na koncie. Raveny tylko wzięłam.

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

A jakim linkiem weszłaś -mówię o tym z ulubionych? Bo ja klikałam od 16.58 i mnie sklep się pokazał w Chromie o 17.23 a w Mozilli dopiero o 17.28. Różnica

Domyślnie

Link był do nowości - http://www.oschaslings.com/product/recent

Ja ten problem, co większość teraz miałam ostatnio. Jako jedyna chyba.

Chusteryczka Awatar Zuz
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

samuela ale numer, ja bym tak tego nie zostawiła ale to ja

mi odrzuciło płatność tylko raz, na szczęście miałam zapas czasu

generalnie ja zawsze odświeżam jak czatuję na porezerwowane, ale też tak macie że się czujecie wtedy jak sępy? że czyimś kosztem....
    Coach dyplomowany SWPS

Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
    Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Domyślnie

Napisałam do Oschy na maila i na Fb. Zobaczymy. Ale z tego, co widzę, to parę osób miało ten sam problem co ja.

A co do odświeżania:

Uprawnienia umieszczania postów