Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Mariion
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja zwykle walę cały czas w ten rozmiar, co chcę, nawet jeśli jest zarezerwowany
    jak się zwolni, to się po prostu doda

boję się, że jakbym odświeżała, to bym nie zdążyła dodać

no ale dziś

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

czyli jeszcze - SN Midnight i chmurki? a chmurki granatowe będą, tak? Chyba będę polować, bo śliczne są. Będą też jakoś za kilka dni?
    A powiedzcie jak z tą sprzedażą na zamówienie? Będzie trzeba zapłacić część kwoty czy całość z góry? Oni ogłoszą to szybciej, czy lepiej maila do nich napisać?

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Preorder będzie ogłoszony na stronie Oschy. Za jakieś 2 tygodnie. Trzeba będzie wpłacić 10% na początek, resztę później.
    Chmurki i SN będą za parę dni, może w weekend?

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Ciekawa jestem o co biega. U mnie strona z dodanymi nowymi chustami wyświetliła się dokładnie o 17.23, wcześniej cały czas widziałam "Under Maintenance" pod 4 różnymi przeglądarkami!

Odświeżałam jak głupia, bo chciałam bardzo Ravena i mniej więcej raz na minutę naciskałam też Shift+Ctrl+Del, który czyści całą historię przeglądarki, więc i cache. Byłam w szoku, że gdy strona się ostatecznie załadowała, wszystko było już porezerwowane, ale skoro Samuela dała radę napisać na forum, że już kupiła o 17.11, to się nie dziwię!

Coraz to ciekawiejsze i ciekawiejsze. Page Monitora nigdy nie używałam.

Uprawnienia umieszczania postów