Nie będzie nowości dzisiaj. Ale może być vespers i Shui Long Lunare.
Nie będzie nowości dzisiaj. Ale może być vespers i Shui Long Lunare.
juz przepraszaja wlasnie
http://www.oschaslings.com/
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Czy tylko mi ich strona internetowa ani trochę nie chce się ładować? No nic sobie nie pooglądam![]()
ahahahno to nieźle
![]()
Może jutro uda mi się pozachwycać, ale nie wiem czy to się dobrze skończyjako początkująca poradzę sobie z nową oschą? Jaki skład najlepiej byłoby wybrać? Wymęczyć przed użytkowaniem, żeby złamać czy nie trzeba? Te chusty są obłędne
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
ja pisałam szczegółową instrukcję do chroma
zainstaluj sobie PM na chroma a ja Ci zaraz wkleję co dalej
edit:
dobra to jeszcze raz
* otwierasz chrome
* w prawym górnym rogu masz takie 3 poziome kreski = "Ustawienia Google Chrome" - kliknij- wybierz "Ustawienia"
* po lewej wybierz "Rozszerzenia"
*będzie Page Monitor a pod spodem Opcje
tam się wszystko ustawia
oczywiście wcześniej otwórz stronę Oschy na newsach i kliknij monitoruj a potem przejdź do ustawień![]()
Ostatnio edytowane przez zoana ; 13-01-2013 o 17:14
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Kuku działa,ale jak klikniesz żeby pokazało zmiany to nie pokazuje.Więc i tak sobie trzeba odświeżyć.Jedynie wiadomo,że coś się dzieje.
nic sie nie dzieje
ja mam 16stopni w pracy
niech mnie rozgrzeją no![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
pisałam do nich i Cathy odpisała,że ciągle testują i strona jest w naprawie i chyba zajmie im to dłużej niż przewidywali, ale mają nadzieję wystawić w ciągu kilku dni
się okaże
toć to mENczarnia jaka
hihih
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
a strona nie działa![]()
no, wrzucą coś jak ja będę na siłowni na pewno :/ także szykujcie się na jutro gdzieś ok. 17:00![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 14-01-2013 o 13:40
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i