agut! a co Ty chcesz?
Ufff, powalająca koncepcja nie wystąpiła. Czekam dalej![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Hmm, całe 15 minut miałam w koszyku Roses Juliet, próbowałam zapłacić nie wiem ile razy, ciągle wprowadzając te same dane, i ciągle wyskakiwał mi błąd 501....i za Chiny ludowe nie wiem, co by miało być źle.
Oczywiście z koszyka zniknęły i komuś się udało, bo już nie wróciły... szczerze, to nawet nie chce mi się próbować z Alto Bluebell (też mi się podoba), bo też pewnie nie przejdzie
No masakra![]()
Agut, fakt - jak pierwszy raz wyskoczyło mi "invalid name", to było wpisane z polskimi znakami, tylko że potem jak już nazwisko wpisywałam bez polskich znaków, to wciąż i wciąż wyskakiwał mi albo error 501 albo "declined by bank" - dodam, że pieniądze na karcie były, a wprowadzałam dane z karty, którą robiłam już transakcje w necie i nigdy takiej sytuacji jeszcze nie miałamtakże już sama nie wiem, o co mogło chodzić
Smutno mi trochę, no bo miałam polować na te fioletowe różyczki, a jak się już udało je wrzucić do koszyka, to nie wyszło, a ja w dodatku nie wiem czemu
Ehhh...
No były, były właśnie. Mi się udało ostatnią sztukę wrzucić do koszyka ok. 24 chyba, no a potem walczyłam z systemem
No i oczywiście próbowałam jeszcze z Alto Bluebell, nadzieja matką głupichale była ta sama sytuacja.
co za beznadzieja,ja tez mam nazwisko ze znakiem polskim
no nie widze tego oscha kurczak![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i