Eventide dopiero do mnie leci, bede miala w tym tygodniu na pozyczce - musze isc i zedytowac stary temat - to byla SN Nebula 100% bawelny
Eventide dopiero do mnie leci, bede miala w tym tygodniu na pozyczce - musze isc i zedytowac stary temat - to byla SN Nebula 100% bawelny
Marcel 3 lata
A do mnie dzis dolecialo takie cudenko:
Jak widac na zdjeciu, mama szczesliwa, dziec mniej
ale na szczescie tylko dlatego, ze sie obudzil i nie ma humorku
EDIT:
pozwole sobie sie wtracicMoim zdaniem bawelna jest fajna jezeli mowimy o dlugiej chuscie! Moje SN tiree(2) jest na razie w odstawce, bo ramiona mnie bola po 30 minutach noszenia 14 kg szczescia
Za to len - cienki wiec trzeba dobrze dociagnac, bo innaczej sie wrzyna, ale daje spokojnie rade na zdecydowanie dluzsze dystanse! No ale to moje osobiste doswiadczenia!
Poza tym wydaje mi sie, ze to tez zalezy od wzoru, bo Nove... cos tam i smoki bede zdecydowanie lepiej nosily, bo sa grubsze niz sn czy roze![]()
Ostatnio edytowane przez marlei ; 18-09-2012 o 16:45
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Marlei - ślicznie wygądacie! Czemu ja nie moge sie przekonac do kółkowej
Kiedy będzie 2 wypust zimowej kolekcji - wiecie coś może?
A ja mam na testowani JK MIstletoe ( matko co za nazwa) i boję się, że nie będę chciała jej oddać
- Madzi - wielkieeee dzieki
![]()
wyslali moje osche, wyslali moje osche, wyslali...![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
marlei, piękna ta eden i Wy w niej
Zoana, chyba dołączę się z sygnaturką![]()
2 + 7 (2005-2018)
pieknie wam!
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Dzieki dziewczyny!
Maly sie dal zamotac na biodrze bez wiekszych oporowwiec chyba mu tez pasuje, ale jednak ciezko 14 kg na jednym boku nosic
A wlosy obcielam jakis miesiac temuChyba sie juz tu pokazywalam, ale nikt nie zwrocicl uwagi
a moze tylko mi sie wydaje
Dziekuje za wszystkie mile uwagi
![]()
Doula
Myślicie,że jutro będzie kolejny rzut nowości jesiennych?
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
ja mam sn fgmn 3 jeczke i nie wiem co z tym robic
ale ale, mam jeden nowy pomysł...jak plecak prosty(ale zostawiam maly koniec po jednej stronie) teraz ten dluzszy ogonpod pache i przez dziecia jeszcze raz, pod 2ga pachą i wezel na boku( z gora)...jak znajde filmik to pokaze
w tym nawet cos mozna poniesc![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
zoana! jutro! nie!!!!!!!!!
ja sie wykoncze
w pitatek tez nie...no nie!![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Doula
a dlaczego sobie tak zycie komplikujecie z przekladaniem chust nad pache, pod pache, w okol ramienia, pod szyja....
Nie prosciej tak?
http://www.youtube.com/watch?v=9UAD35Z1aFQ
http://www.youtube.com/watch?v=ssPF2gZZTPI
Marcel 3 lata