"piatek po poludniu" to przyklad jak dokladnie bedzie okreslana godzina wypuszczenia...
"piatek po poludniu" to przyklad jak dokladnie bedzie okreslana godzina wypuszczenia...
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 12-09-2012 o 21:00
Marcel 3 lata
mnie SN nie ruszają, ani kółka
ale te wczorajsze wzory, oj, bardzo![]()
2 + 7 (2005-2018)
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
czyli od 12:01do skutku trzeba f5
oj tak te "warkocze" piękne są zwłaszcza czerwień jak dla mnie choć ta jasne też super i na dodatek z lnem
szkoda bo SN też piękne a ja uwielbiam len
choć podobno czysta bawełna oszowa też daje radę
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
aaaaaaaa już widzę
wygląda na to,że rzeczywiście podali tylko przykład
czyli nie będzie dokładnej godziny podadzą tylko dzień i przybliżony czas żeby uniknąć "przeciążenia" choć moim zdaniem i tak im się to nie uda bo Oschołomkibędą czuwać
Answers to a few questions that have been asked:
Numbers are higher than previously for some items and we are also weaving more SN Vespers and the others that use the same colour warp (which you'll see soon!). They will be available after the Machair pre-order has been sorted I expect.
The website is still not ready so as a compromise, to limit overselling but avoid people waiting for days for a listing, we'll give a rough time e.g. Friday afternoon. We know thats not ideal but this will be one of the last times we have to do things that way.
We'll group a few items together and list them in 3 or 4 lots over the next few weeks.
The warp thread on SN Vespers is an indigo blue tipped towards the purple. The light can really make a difference but I think purply indigo is about as accurate as I can get![]()
Na facebooku napisali, ze kolekcja ruszy dopiero po rozeslaniu preorderow, wiec chyba jednak nie w ten piatekbo jak na razie nic nie wiadomo o preorderach... no i piatek to rzeczywiscie tylko orientacyjnie podali
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
A moze oni maja tylko na mysli ze bedzie dotkanych jeszcze kilka ekstra SN i innych z ta sama fioletowa przedza, ktore wyjda po rozeslaniu przedsprzedazowych chust. W sensie - beda dwa rzuty tych samych chustBo jakos sobie logicznie nie wyobrazam wystawienia teraz zdjec chust, ktore zostana wypuszczone na strone za jakies si so 2 miesiace
![]()
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
No to czekamy na oficjalne ogloszenie Zoe![]()
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
i kolejne...
kurka, mam zebranie jutro po południu w szkole :/ a m. nie umie polować :/ a te różyczki też fajniutkie![]()
2 + 7 (2005-2018)