Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

ja mam z oscha problem bycia osoba-absolutnie-nie-polujaca (dlatego tez i Nati konczy sie u mnie na SP i japanie...). jakby byl jakis pre-order, ktory by mnie chwycil za serce to bym brala. nie bylo - nie mam. jakos mnie roze, chmurki, kolka nie lapia za bardzo za serce (moze jakbym pomacala to bym zdanie zmienila). smoki i biedrony - fuuuj.

mam dwie noveau -obie troche przypadkiem nabyte - tapicerskie, nie powiem - ale i tak lubie marzy mi sie noveau z lnem w ladnej zieleni (co juz chyba wszyscy wiedza ). ale polowac nie lubie i nie bede. skoro jest takie zapotzrebowanie, to co by im szkodzilo utkac wiecej?

Cytat Zamieszczone przez zoana Zobacz posta
    ej no ej Ty mi Kochana nie mów,bo ja ostatnio tak zassałam kilka ładnych didziów,że teraz tylko wypatruję paczkonosza
    ja chwilo nie wypatruje, wlasnie kurier byl ale mi sie marza nastepne dwa
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

ponOschę
    dokładnie
    poki co dzieć prawie 2 lata i opr. Oschy to koła, jaskółki i takie tam sa w stanie dać dare
    didki już tylko na chwilkę
    Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 23-08-2012 o 10:10
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Uprawnienia umieszczania postów