To ja teraz, już po tym jak zemdlałam na ich temat, gdym je obaczyła na oschowej stronie, wypowiem herezję: nie podobają mi się róże zenNagle. No patrzę na real foto
i nic, szare róże przypominające główki kapusty, serweta, nuda, zero "życia na osiedlu"
Dawajta te kamienie

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem Zamieszczone przez alifi
 Zamieszczone przez alifi

I taki np. zink. Też szary jak z papierosa dym. W ogóle wychodzi na to, że ja jednak didymosiara jestem
 I taki np. zink. Też szary jak z papierosa dym. W ogóle wychodzi na to, że ja jednak didymosiara jestem 

hehehe a juz sie cieszylam ze bede bogata
 hehehe a juz sie cieszylam ze bede bogata

Nowy producent?
Nowy producent?  a ja to przegapiwszy się podłamałam z deka, ale już mam ibajową stronę startową
 a ja to przegapiwszy się podłamałam z deka, ale już mam ibajową stronę startową
 )
) Probowalam kilka Indio i stwierdzilam, ze mimo ze toto estetyczne wzrokowo jest, to jakos mnie nie rusza zamotane. Zadne stare grubasy, czy nowe cieniasy. Yew, czy Ficusy. Jedyne co bylo mm to kaszmirowe grafitowe jak Marcel wazyl pol kilo.
 Probowalam kilka Indio i stwierdzilam, ze mimo ze toto estetyczne wzrokowo jest, to jakos mnie nie rusza zamotane. Zadne stare grubasy, czy nowe cieniasy. Yew, czy Ficusy. Jedyne co bylo mm to kaszmirowe grafitowe jak Marcel wazyl pol kilo. Do tego dodam, co juz kiedys mowilam - goscinnie rowniez dotykalam i nosilam w rozach 100% bawelny, zlamanych do granic mozliwosci - istny puch z kaczej dupy - mile to bylo ze ho ho ho ho ho
 Do tego dodam, co juz kiedys mowilam - goscinnie rowniez dotykalam i nosilam w rozach 100% bawelny, zlamanych do granic mozliwosci - istny puch z kaczej dupy - mile to bylo ze ho ho ho ho ho