Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
no ja się spociłam jak przy kasmzirowych jaskółkach, tylko nie bylo mi tak przykro jak wtedy gdy ich nie dosięgłam
generalnie rzeźnia była,o!
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
45 minut to trwało
dlaczego tak długo?Natki schodzą w minutę
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
bo im serwer padal i co proba klikniecia to byl blad albo zerwane polaczenie........
moj ostatnio jak zostal z M na 30 min to moj szanowny zasnal na kanapie i myslal ze dziecko bajke bedzie grzecznie ogladalo, taaaaa
weszlam a Jasko mial pol twarzy w sudokremie, pilota, telefon (malza na szczescie nie moj), potem znalezlismy slady zbrodni jeszcze na dvd, niekapku,puzzlach etc....
no i kanapa of course.
sudokrem sie zle zmywa woda, lepiej sobie radza chusteczki wilgotne
M dostal czerwona kartke bez mozliwosci odwolania sie
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Ciekawe czy sie teraz zacznie narzekanie na Osche, tak jak bylo kiedy Nati sie zrobilo popularne, ze nie da sie chust kupic![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Alifi ja też przegapiłam
jakoś mi umknęło, bo przeczytałam na forum, że o 15! fakt, ale polskiego czasu haha
to co czekamy na jakiś atrakcyjny lenoby się szybko pojawił
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)