Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja tam mam mieszane uczucia odnosnie tego smokaWzor chyba jednak dla mnie za gesty, ale poczekam z ocena, bo ma byc wiecej zdjec jutro
No i bawelnachyba wiecej mi nie trzeba
Czekam na jedwabie!!
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Przyszłość widzę tak: smok, niebieski, jedwab![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Wreszcie mogę zameldować, że oschy zaznałam. Nouveau ember. Trochę dywani czerwień królewska do mnie jak pięść do zadka... Po zamotaniu lepiej niż się spodziewałam, ale szału nie ma. No dobra. Dawajta te kamienie
![]()
Ale dlaczego? N. Ember jest super brzydkaZaslonowy wzor. Jezeli jest tak gesto tkana jak Roses Ember to cie totalnie rozumiem. Mnie bylo zaraz w niej goraco. 100%bawelny Oschy to totalnie nie moja dzialka. Piekne byly oj tak
ale to wszystko. Za to Oschowskie lny, to jest to!
Marcel 3 lata
Pożyczyłam co było w pobliżu. Ani wzór, ani kolór. Ale chciałam w końcu oshcy doświadczyć. Mówisz bawełna niesuper? Hm... Mam nadzieję, że w końcu dotrze moja z drugiej ręki słana 20 dni temui TA bawełna będzie ok. Może trudne do łamania te szmaty?
Może da się je bardziej zduźdać i przyjemnieją?
No nie wiem jak z ta bawelna jest. WYglada na porzadna i na pewno niesie super. Ale ja jakas taka dziwna moze jestem. Wrzynala mi sie w ramiona w plecaku i goraco mi bylo w niej. Taka jakas nieoddychajaca mi sie wydawala. Albo ja mam klimakterium.
Moze marlei wypowie sie jak jej podeszly roze Ember.
A co do ciebie leci Alifi?
PS 20sciaaaaa dni temu?!
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 22-04-2012 o 11:57
Marcel 3 lata
I sa zdjecia w akcji:
100% bawelny
50%lnu
oj len kusi oj kusi - a bawelna piekniejszy ma efekt kolorystyczny moim zdaniem. Nie ma to jak zdjecia w akcji![]()
Marcel 3 lata
Oj te smokimieszane uczucia nadal mam
Ja chyba tez do bawelny jakos tak nie bardzoale ja ogolnie z bawelnami na bakier jestem
Tylko rapalki i mille blue u mnie zostaja, reszta sie rozeszla
![]()
Moje rozyczki za to mieciutkienawet lamac nie trzeba, ale jakos wzor zdecydowanie lepiej na zdjeciach wyglada niz zamotany, IMO
No i dlatego bawelniane rozyczki beda zaraz na wymiance na nm, ale tylko na inna osche albo NSI
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Hm, len wygląda nawet ładnie, ale ja lubię zestawienie tych dwóch nici u Oschy... Bo wzór dalej tak średnio do mnie trafia![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Kali właśnie drzemie w emberowym plecaku. Kurczę, wciąż nie mam zdania do końca wyrobionego. Mota się jak... dywan, trzyma pięknie, ale no nie wiem... jakaś taka... nieprzyjazna ta bawełna
Starry night nebula. Jeśli w ogóle leci. I jeśli do mnie, a nie do niewiadomokogo
Wystawiaj. Nawet jeśli przebrnę przez oschowatość, kolor nie ten
Len lepsiejszy! Choć i tak nie o czerwień mi w życiu chodzi![]()
Leeeen! o tak, len wygląda ekstra. ja tam czerwień znoszę bardzo dobrze, więc mieć bym mogła. jednak środków wciąż brak![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
eee tam, takie futro wyliniałe![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3