Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Natala, Kamila - gratuluje nowych nabytkowCzekamy na "fotostory"
Mamaslon - mowilam slij do mniejuz bys ja miala ze 3 tygodnie
Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie
a raczej motanie
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
JEST!!! Nosz fajne cudoNa zdjeciach ta czerwien wychodzila taka jasna - a w rzeczywistosci jest spokojna i ciemniejsza niz myslalam. Juz dobrze podlamana (ufff!) no i podoba mi sie zarowno jedna jak i druga strona
Tak fajnie sie wiaze, ze kto by pomyslal ze w niej 50% lnu. Klasycznie piekna - jak to Oscha.
PS Kiedy nam w koncu zrobia zakladke na OSCHE?? Ja juz dawno temu pisalam do mart chyba i bez odzewu - chyba trzeba "ich" zawalic mejlami, to moze cos sie zrobi
![]()
Marcel 3 lata
Kamila!! Na prawde pieknaNo i zazdraszczam
bo na swoja ciagle jeszcze czekam
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Moje alto nebula już z nami sa![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Dawaj zdjecia! Bardzo mi sie podoba Alto Nebula, bo chmurki w niej luzno rozrzucone i nie tak gesto naciapane jak w Strato Caprica.
Marcel 3 lata
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 02-03-2012 o 22:17
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A wyobraźcie sobie ,ze jeszcze nie włączyłam pralki pralki bo waham się pomiędzy proszkiem a płynem, więc wyciągnę i cyknę![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Pondo, ja Osche prałam normalnie w pralce z proszkiem, jedną chyba zgodnie z metką w 30 stopniach, drugą w 40?Nie pamiętam... Tylko wełnę ręcznie. Wychodzę z założenia że ani bawełnie, ani lnowi normalne pranie raczej nie powinno zaszkodzić
I pochwal się zdjęciami koniecznie
Kamila - piękne Wam w Edenie! Ja cały czas się zastanawiam, czy zostawić nasz, czy jednak puścić dalej, bo będę miała na wiosnę Strato Caprica...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)