Oj... IMO strasznie brzydki![]()
Oj... IMO strasznie brzydki![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
livada jeszcze raz wielkie dzięki, dzięki Tobie namierzyłam swoją paczkę, pobawiłam się w detektywa i się udało
Tyle, że nie do końca, bo paczka jest w Ełku, ale nie może zostać dostarczona, bo nie ma adresu, tylko kod pocztowy jest, odbiorcy też nie ma, w związku z tym leży na magazynie i nie wiadomo, co z nią zrobić.
Napisałam do właścicielki, teraz wszystko w jej rękach.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Zdolna jestes!! Krzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie problemu.
PS: Do mnie mama raz wyslala listo-paczke i z pospiechu wyslala tylko z kodem pocztowym - ale listonosz mimo wszystko przyniosl do drzwi bo pamietal, ze adresat mieszka pod takim i takim adresem. WIec jezeli na paczce widnieje twoje imie i nazwisko, to nie powinno byc wiekszego problemu przy wylegitymowaniu sie (mam nadzieje)
Marcel 3 lata
No to rozumiem, ale to jest zapewne do zalatwieniaTylko tobie juz pewnie cierpliwosci brak
![]()
Marcel 3 lata
Omatko, ciekawe jak im się udało to zrobić? Trzymam kciuki, żeby sprawa jakoś się rozwiązała, a Eden trafił wreszcie do Ciebie...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Nie wiem, przypuszczam, ze to bylo na linii royal mail - gls, bo to oni dostarczaja przesylki wartosciowe z Anglii. Wyslalam im fakture i adres, mam nadzieje, ze teraz mi przywioza.
BTW gdzie sa polskie czcionki w telefonie?