Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Oj... IMO strasznie brzydki
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chusteryczka Awatar t_a_s
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

livada jeszcze raz wielkie dzięki, dzięki Tobie namierzyłam swoją paczkę, pobawiłam się w detektywa i się udało
    Tyle, że nie do końca, bo paczka jest w Ełku, ale nie może zostać dostarczona, bo nie ma adresu, tylko kod pocztowy jest, odbiorcy też nie ma, w związku z tym leży na magazynie i nie wiadomo, co z nią zrobić.

Napisałam do właścicielki, teraz wszystko w jej rękach.

Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010)

Moje nowe hobby fotografia

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t_a_s Zobacz posta
    livada jeszcze raz wielkie dzięki, dzięki Tobie namierzyłam swoją paczkę, pobawiłam się w detektywa i się udało
    Tyle, że nie do końca, bo paczka jest w Ełku, ale nie może zostać dostarczona, bo nie ma adresu, tylko kod pocztowy jest, odbiorcy też nie ma, w związku z tym leży na magazynie i nie wiadomo, co z nią zrobić.

ale numer! rety! dobrze ze sie znalazła!
    no to czekamy co dalej
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t_a_s Zobacz posta

Zdolna jestes!! Krzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie problemu.

PS: Do mnie mama raz wyslala listo-paczke i z pospiechu wyslala tylko z kodem pocztowym - ale listonosz mimo wszystko przyniosl do drzwi bo pamietal, ze adresat mieszka pod takim i takim adresem. WIec jezeli na paczce widnieje twoje imie i nazwisko, to nie powinno byc wiekszego problemu przy wylegitymowaniu sie (mam nadzieje)
    Marcel 3 lata

Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Zdolna jestes!! Krzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie problemu.

PS: Do mnie mama raz wyslala listo-paczke i z pospiechu wyslala tylko z kodem pocztowym - ale listonosz mimo wszystko przyniosl do drzwi bo pamietal, ze adresat mieszka pod takim i takim adresem. WIec jezeli na paczce widnieje twoje imie i nazwisko, to nie powinno byc wiekszego problemu przy wylegitymowaniu sie (mam nadzieje)

Może byłoby łatwiej, gdyby była to poczta, ale to jest kurier GLS, pytałam i powiedzieli, że tylko nadawca może podać adres, więc poczekam i mam nadzieję, że w końcu dotrze do mnie.

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

No to rozumiem, ale to jest zapewne do zalatwienia Tylko tobie juz pewnie cierpliwosci brak
    Marcel 3 lata

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Omatko, ciekawe jak im się udało to zrobić? Trzymam kciuki, żeby sprawa jakoś się rozwiązała, a Eden trafił wreszcie do Ciebie...
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Nie wiem, przypuszczam, ze to bylo na linii royal mail - gls, bo to oni dostarczaja przesylki wartosciowe z Anglii. Wyslalam im fakture i adres, mam nadzieje, ze teraz mi przywioza.

BTW gdzie sa polskie czcionki w telefonie?

Uprawnienia umieszczania postów