Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar t_a_s
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Tak jak i u nas, np do USA nie wyślesz listu ubezpieczonego, a paczkę już tak. List kosztuje 35zł, paczka kosztuje 80zł + koszt ubezpieczenia i ją można nadać jako wartościową, listu już nie.

Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010)

Moje nowe hobby fotografia

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t_a_s Zobacz posta
    Tak jak i u nas, np do USA nie wyślesz listu ubezpieczonego, a paczkę już tak. List kosztuje 35zł, paczka kosztuje 80zł + koszt ubezpieczenia i ją można nadać jako wartościową, listu już nie.
    a no i do tego tylko paczka ma tracking
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chusteryczka Awatar t_a_s
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

livada, nosiłaś ciutkę dłużej?

Bo ja co prawda mam już Oschę, ale jakoś dłużej niż 15 minut nie nosiłam, więc nie wiem, jak to w końcu jest z tymi lnami.

Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010)

Moje nowe hobby fotografia

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t_a_s Zobacz posta
    livada, nosiłaś ciutkę dłużej?

Bo ja co prawda mam już Oschę, ale jakoś dłużej niż 15 minut nie nosiłam, więc nie wiem, jak to w końcu jest z tymi lnami.
    Wczoraj udało mi się tylko czterdzieści minut, było bardzo ok (noszę 9 kilo z kawałkiem, w plecaku prostym) - ale dzisiaj pogoda ładna, zaraz zapakuję Młodą na plecy i pójdziemy na spacer, zdam relację jak wrócę

Edit: Młoda właśnie zasnęła na siedząco, więc spacer będzie musiał poczekać...
    Ostatnio edytowane przez livada ; 20-01-2012 o 12:17
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

i jak?

w pon. 1.30 (ang. czas) bedzie kolejna dostawa osch ...wyjde z chaty
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Udało nam się połazić jakieś 1,5 godziny, potem zaczęła się śnieżyca, a to i tak było wyczynem, bo wszędzie lód i ledwo szłam

Było wygodnie - trochę czułam po tym czasie plecy, ale to kwestia nie idealnego dociągnięcia. W ramiona nic się nie wbijało, chusta fajnie rozkłada ciężar, Młoda nie opadła mimo że dość szybko zasnęła. Nie jest to może najnośniejsze co miałam w ręku, ale jest naprawdę bardzo w porządku, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że nie jest to wcale bardzo grube szmacisko, że chusta z czasem będzie pewnie lepiej współpracować, no i że wiązanie wyszło tak sobie, a nie chciałam już kombinować i poprawiać.

A, i węzeł trzyma niesamowicie mocno i nie jest wcale duży, ledwo byłam w stanie go rozwiązać -ierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm
    Marcel 3 lata

Uprawnienia umieszczania postów