Kurde, ileż można czekać.

No to mamy:
We are continuing to configure and test the systems, and will not be listing anything until further notice...sorry for any inconvenience.
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Ćwiczą naszą cierpliwość oj ćwiczą!
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Oni Was torturują
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014

Dobrze, że dzisiaj nie puszczą, bo Młodej chyba czwórki wyłażą i to nie są warunki do polowania na oschę.

Jenynia, chciałam sobie jedynie pooglądać chusty, to akurat trafiłam na jakieś zmiany na stronie - przez to wszystko te chusty są dla mnie coraz bardziej wyjątkowe, mam coraz większą ochotę aby kupić jedną
Nosz co za życiea może przeznaczenie?

To dla rozluznienia opowiem wam, co jakis czas temu wywinelam w calodobowym sklepie monopolowymPan kasjer: Karmi pani? Ja: karmie! (I mysle sobie, co to goscia obchodzi!?) Pan kasjer (nie mniej zdziwiony); nie, nie... Czy to piwo "karmi" jest pani?
i tyla w kwestii zagwostek jezykowych

ale wszystkie chusty "out of stock"...

strona działa już
na firefoxie i chromie
ale nic nie ma pewnie jeszcze coś robią
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)