http://www.ebay.co.uk/itm/OSCHA-Rose...11%26rk%3D1%26
i to nie koniec jeszcze
dodam tylko,że w przeliczeniu to jakieś 1300zł
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
gratki Celebriaana![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
To sprzedający wysofał chustę z aukcji dlatego pokazuje się startowa cena
a bogata będziesz na pewno
ja właśnie sprzedałam 4 za 190 funtówoczywiście kaska poszła do Agatki
nie mogłam zatrzymać tej szmaty wiedząc,ża Agata upolowała ją dla siebie i mogła tyle zarobić
po poście alifi uświadomiłam sobie,że też jednak didkowa bardziej jestem
poza tym przyjdą do mnie 3 preorderowe osze
więc kapuściane szare główki sprzedały się w oka mgnieniu
Agatka gratuluję zarobku i dziękuję,że mogłam ją choć przez chwilę mieć(choć mogłam na dłużej ale nie chciałam)
jednak do pawii nie mają polotu![]()
Ostatnio edytowane przez zoana ; 21-08-2012 o 11:56
To ja teraz, już po tym jak zemdlałam na ich temat, gdym je obaczyła na oschowej stronie, wypowiem herezję: nie podobają mi się róże zenNagle. No patrzę na real foto
i nic, szare róże przypominające główki kapusty, serweta, nuda, zero "życia na osiedlu"
Dawajta te kamienie![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Oooo pawie o wiele bardziej mi się... Nie tylko dlatego, że je mamI taki np. zink. Też szary jak z papierosa dym. W ogóle wychodzi na to, że ja jednak didymosiara jestem
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Bosche....co tu się dzieje
Co za herezje i to w TYM wątku
No dobra, przyznac się - ococho? Nowy debiut oschowy się szykuje?Nowy producent?
Stary producent nowy limit?
A może sprytny plan zbicia absurdalnych oschowych cen?
Bo już pawie zdetronizowały, i to jak(ostatnio fioletki 2007 za bezcen poszły
a ja to przegapiwszy się podłamałam z deka, ale już mam ibajową stronę startową
sorry za
A w temacie - to jedyne róże które mnie zachwyciły - i wciąż zachwycają, co tam, że lekko kapuściane...
Słuchajcie, miałam w życiu 3 osche. W rękach oraz na ciele. Jedna była jako dywan niemiła, druga ładna lecz przytłaczająca, trzecia nie tak ładna za to gibka (mimo, że len), w motaniu układna i nośna. Więc zasadniczo jestem w kropce. Bo na stronie producenta, na forumowych ludziach tu i tam oglądanych niejedna Oscha wygląda mi oszałamiająco, live zachwyca solidnym wykonaniem, ale... żadna z trzech dotąd poznanych nie przyprawiła mnie o taki piruet serca jak za przeproszeniem jeden z drugim Didymos. Jestem Oschy fanką, bo firma ma styl, chusty tka z zegarmistrzowską precyzją i trafia do mnie kilkoma wzorami, ale na oschę mojego życia wciąż czekam, nie będąc pewną, że w ogóle takowa kiedykolwiek utkana będzie. Podczas, gdy didymosy mojego życia swobodnie mnożą się na marginesie międzynarodowego szaleństwa na "O"![]()
ej no ej Ty mi Kochana nie mów,bo ja ostatnio tak zassałam kilka ładnych didziów,że teraz tylko wypatruję paczkonosza![]()
jutro powinnam mieć cyklamka i już mam motylki w brzuchu
jednak nie ma to jak indio![]()