Len o niebo lepiej![]()
A widzialyscie ten natural mamas limitPiekny jest
teraz zaluje, ze go nie wzielam
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
uf!
nie podoba mi się
ale te djabelne smoki mnie kusza![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Wzorek kiczowaty i gesto go do tego. Wiem wiem, to symbol NM, ale mogli rzadziej nim rzucic po materialeKolor mi sie podoba - nawet na niego glosowalam.
PS Didek moze tez to glosowanie o kolorystyce sledzil, bo te jedna z ostatnich chust (ta w polaczone motywy) jest w identycznym kolorze![]()
Marcel 3 lata
I z tych samych powodów didek mi się podobał (kolor) oraz nie podobał (wzór)![]()
OT - ja nie rozumiem dlaczego nie mozna utworzyc tej nowej zakladki dla fimy OSCHA. ten watek ma juz 38 stronWkrotce nowa kolekcja.
Pisalam do moderatora i administratora w tej sprawie i nie dostalam odpowiedzi. W tym wypadku to nawet nie wiem, czy ta sprawa jest niemozliwa z racji natury technicznej, czy olano wage sprawyNo nie wiem, bez odpowiedzi na moje mejle moge sie tylko domyslac.
PS. Patrze sobie na pozostale kategorie jak Lana, Babylonia, Rapalu - po dwa tematy w kazdym z nich fiu fiuale sa.
Tym samym prosze szanowna rzesze fanow Oschy o skrzykniecie sie i pisanie do modow albo w zakladce sprawy administracyjne, by wreszcie pokazac, ze jest nas wiecej i domagamy sie tego samego![]()
Marcel 3 lata
ok
fakty są takie ze takimi sprawami zajmuje się Jazzoo
a szanowna mocno zabiegana moze być teraz co zrozumiałe całkowicie
napisałam prośbe
moze osoby ktore chca taka zakładkę też napisza![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja pierdziu... zaczęłam te osze oglądać i czuję że nałóg wraca............ a miałam nic już nie kupować!!!!!!!!!!![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Odnośnie OT
Zaczynam mieć podejrzenia ,ze musi wyjść jakaś inicjatywa ze strony dystrybutora
Też pisałam w sprawie działu Oscha i kiszka, i też cisza.
Wywalić do zbiorczego cokolwiek , a wydzielić Oschę jeśli to problem natury technicznej
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Jest! Jest! Wreszcie dotarła do mnie Starry Night NebulaMiękka, zwarta, zdaje się, że przy ciężarze nie wymięknie. I ładna, ładna zaprawdę
Wygląda jak... nocne niebo bezchmurne (sorry za banał, wyobraźnia mi się dziś ochwaciła).
Wieczorem. Ludzie, ja tu pracuję przecież, tak?![]()
To co robisz na forum w godzinach pracy?![]()
![]()
Marcel 3 lata