Natala, Kamila - gratuluje nowych nabytkowCzekamy na "fotostory"
Mamaslon - mowilam slij do mniejuz bys ja miala ze 3 tygodnie
Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie
a raczej motanie
![]()
Natala, Kamila - gratuluje nowych nabytkowCzekamy na "fotostory"
Mamaslon - mowilam slij do mniejuz bys ja miala ze 3 tygodnie
Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie
a raczej motanie
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
JEST!!! Nosz fajne cudoNa zdjeciach ta czerwien wychodzila taka jasna - a w rzeczywistosci jest spokojna i ciemniejsza niz myslalam. Juz dobrze podlamana (ufff!) no i podoba mi sie zarowno jedna jak i druga strona
Tak fajnie sie wiaze, ze kto by pomyslal ze w niej 50% lnu. Klasycznie piekna - jak to Oscha.
PS Kiedy nam w koncu zrobia zakladke na OSCHE?? Ja juz dawno temu pisalam do mart chyba i bez odzewu - chyba trzeba "ich" zawalic mejlami, to moze cos sie zrobi
![]()
Marcel 3 lata
Kamila!! Na prawde pieknaNo i zazdraszczam
bo na swoja ciagle jeszcze czekam
![]()
Doula
Moje alto nebula już z nami sa![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Dawaj zdjecia! Bardzo mi sie podoba Alto Nebula, bo chmurki w niej luzno rozrzucone i nie tak gesto naciapane jak w Strato Caprica.
Marcel 3 lata
Kamila ratuj
Czy toto się jakoś specjalnie pielęgnuje podczas prania- na metce 30st i przekreślony trójkąt i wsio.
Proszek czy płyn, i ile obrotów podczas wirowania?
Jest piękna. Nie wiem co sobie ubzdurałam że jest biało-niebieska,jest szaro niebieska, perfekcyjna.
Szeroka- to jedyne ale, nie wiem czy mi spasuje, bo jestem drobna ostatnio
Solidny kawał materiałutakiej jeszcze nigdy nie miałam. Zdecydowanie każdy powinien mieć swoją oschę. Biorąc pod uwagę wzornictwo, mogą stanowić mocną konkurencję dla Nati wg mnie
Przekreslony trojkat - bez wybielaczy
http://www.zaradnebabki.pl/mieszkani...le_prania.html
Wiesz, ze duzo poza tym ci nie pomoge - bo ja uwielbiam prac chusty recznieWiec letnia woda i jade z koksem
Uzywam proszku do prania.
Oh szaro-niebieska - brzmi ciekawie!
Marcel 3 lata
Pondo, Ty mnie wykończysz! Nie dość, że petrolowe konopie zgarnęłaś, to jeszcze w chmurach będziesz bujaćNiniejszym deklaruję gotowość odkupienia chmur, gdy już zejdziesz na ziemię
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 02-03-2012 o 21:17
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A wyobraźcie sobie ,ze jeszcze nie włączyłam pralki pralki bo waham się pomiędzy proszkiem a płynem, więc wyciągnę i cyknę![]()
Pondo, ja Osche prałam normalnie w pralce z proszkiem, jedną chyba zgodnie z metką w 30 stopniach, drugą w 40?Nie pamiętam... Tylko wełnę ręcznie. Wychodzę z założenia że ani bawełnie, ani lnowi normalne pranie raczej nie powinno zaszkodzić
I pochwal się zdjęciami koniecznie
Kamila - piękne Wam w Edenie! Ja cały czas się zastanawiam, czy zostawić nasz, czy jednak puścić dalej, bo będę miała na wiosnę Strato Caprica...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Pondo - piekna jest!! Rewelacja![]()
Doula
gratulacje! piekne!
jeszcze zamotaj![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Z tego co wiem, to lnu nie powinno sie prac w proszku, bo z czasem uszkadza wlokna, kiedys na NM byla dyskusja o lnianych didkach. Ja do lnianych chust kupilam plyn do prania Ecover, bo nie ma optycznych wybielaczy.
A. 02.2010, T. 06.2012
Chmurasy to sama bawełna
A, to sorki, zmylily mnie zdjecia czerwonej![]()
A. 02.2010, T. 06.2012