Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...&postcount=339

Nosz pieeeeekna ta Chisaii Zen No czemu po czemu ja za tymi rozami polowalam - w tym czasie z Zen zostala juz tylko 5-tka. Jak ja sie w nia wpakuje?

OT Na jakie wiazania na plecach starcza piatka ( ja rozmiar 42 i zupelnie plecako-nieuswiadomiona jestem). Bo o kieszonce to ja sobie moge pomarzyc... bu
    Pamiętaj o mnie jakbyś jednak chciała puścić Zen dalej

A w temacie - plecak prosty zawiążesz na 100%. Plecak z koszulką na pewno nie, ja wiążę z 5 na styk, a w kieszonce w tym rozmiarze zostawały jeszcze ogony. Plecak z krzyżem - hm, możesz sprobować, mi schodzi na niego mniej niż na koszulkę... Na hanti też potrzeba więcej. Innych nie wiązałam, tyle wiem
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    Pamiętaj o mnie jakbyś jednak chciała puścić Zen dalej

A w temacie - plecak prosty zawiążesz na 100%. Plecak z koszulką na pewno nie, ja wiążę z 5 na styk, a w kieszonce w tym rozmiarze zostawały jeszcze ogony. Plecak z krzyżem - hm, możesz sprobować, mi schodzi na niego mniej niż na koszulkę... Na hanti też potrzeba więcej. Innych nie wiązałam, tyle wiem
    Postaram sie pamietac
    Wyczerpujaca odpowiedz - slicznie dziekuje! Jednymi slowy, plecak prosty :/
    A plecak z krzyzem to jak sie nazywa z angielska? Jak to na jutubie znalezc?
    Marcel 3 lata

Uprawnienia umieszczania postów