agut, agut - grzeszysz!
zazdro!![]()
agut, agut - grzeszysz!
zazdro!![]()
Mnie się też strasznie, ekstraśnie, bardzo, muczo, mocno podobająMoże niekoniecznie w kolorze czarno-czerwonym... Ale nie wiem, o co wam chodzi...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Dalej cisza? Już wtorek
Poza tym na ebayu już wisi kilka Biedron czarnych...
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 29-01-2013 o 17:19
Ostatnio edytowane przez jborowa ; 29-01-2013 o 20:59
Coś im nie idzie to ogarnianie tematu....
Z tego wszystkiego może uda mi się uzbierać na chustę![]()
no szybko, no. bo pójdę w tango z natkowym preorderem i tyle z tego będzie..
Ja jednak wolę Oschę zamówić niż Natijakoś bardziej oferta Oschy do mnie przemawia, woła wręcz
![]()
przydałoby się, aby na poniedziałek już byli gotowi....
(no i Oscha nie wprowadza co kilka dni nowej chusty)
mi to tam tito, czy wprowadza, czy nie wprowadza. na ten moment uważam, że Oscha to szmatka. ładna. i można na niej zarobićtyle. może źle trafiłam, jako że biedrony to pierwsza Oscha, ktorą mam.
Właśnie dobrze, że nie wprowadza co chwila nową chustę! Chyba niezrozumiale napisałam
Zarobić? Zobaczymynajpierw chcę się nacieszyć noszeniem.... A myślisz, że da się zarobić na używanej? Ja teraz obserwuje aukcje biedron na ebayu, zobaczymy ile na nowych zyskają... A teraz będziesz kupować którąś z tych dwóch, które wejdą? Ja jeszcze dumam..... Kilka dni temu didymosa kupiłam no i trochę z kasą nie tego
jaka cena.... to nie biedrony, śliczne różyczkihttp://www.ebay.co.uk/itm/Oscha-Rose...item19d870dadd
ja żem anty ring sling.. na razieniestety, bo roses oschy kocham (miłością niespełnioną wciąż, niestety)
Oj sporo na Oschy można zarobić. Oczywiście nie na każdej, ale na niektórych łohoho.
A z czym te biedronki, że mało nośne?
Ja mam w sumie tylko vespersa 100% bawełna i nosi jak złoto (chociaż moje dziecię leciutkie ciągle). No i wełnę miałam, ale oschowej wełny nie lubię, choćby nosiła jak Pudzian.
Mój Raven jest dopiero w Niemczech a ja jutro na tydzień wyjeżdżam na drugi koniec Polski
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
W takim razie czekam z niecierpliwością na kolejną zabawę w f5f5f5f5i wiecie.... Żałuję, że nie upolowałam różyczek czerwonych
teraz mnie zachwycają, obym nie zachorowała na nie
![]()
No
ale jakby tak jakie róże się trafiły albo fajny len 50%
a mi się jakoś chyba Ember jednak bardziej podobają, jeżeli o kolorystykę czarno-czerwoną chodzi
a z nowości to zachorowałam na Nouveau Bramblektórego oczywiście nikt prawie nie sprzedaje
a jak już wymianka to oczywiście tylko na Pamira, Uppymamę czy jakie inne cudo
![]()
no różyczki czerwone to mogłyby być i nie nosić. wystarczyłoby "se" patrzeć.
Ostatnio edytowane przez jborowa ; 01-02-2013 o 22:26 Powód: literówka