Kurde, ileż można czekać.
No to mamy:
We are continuing to configure and test the systems, and will not be listing anything until further notice...sorry for any inconvenience.
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Ćwiczą naszą cierpliwość oj ćwiczą!
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Oni Was torturują![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Dobrze, że dzisiaj nie puszczą, bo Młodej chyba czwórki wyłażą i to nie są warunki do polowania na oschę.
Jenynia, chciałam sobie jedynie pooglądać chusty, to akurat trafiłam na jakieś zmiany na stronie - przez to wszystko te chusty są dla mnie coraz bardziej wyjątkowe, mam coraz większą ochotę aby kupić jedną![]()
Nosz co za życiea może przeznaczenie?
![]()
To dla rozluznienia opowiem wam, co jakis czas temu wywinelam w calodobowym sklepie monopolowymPan kasjer: Karmi pani? Ja: karmie! (I mysle sobie, co to goscia obchodzi!?) Pan kasjer (nie mniej zdziwiony); nie, nie... Czy to piwo "karmi" jest pani?
i tyla w kwestii zagwostek jezykowych
![]()
ale wszystkie chusty "out of stock"...
strona działa już
na firefoxie i chromie
ale nic nie ma pewnie jeszcze coś robią
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)