Co do parasolek - zgadzam się na 100% ale nie sądzisz, że niektóre marki są kierowane do szczególnych odbiorców typu "mam dużo kasy i chciałbym to pokazać"?
Co do parasolek - zgadzam się na 100% ale nie sądzisz, że niektóre marki są kierowane do szczególnych odbiorców typu "mam dużo kasy i chciałbym to pokazać"?
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
No to ja, na szczęście, pawi nie noszę
Jakoś tak preferuję Storczykową prostotę i lubię niskie ceny![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
kompletnie nie wierzę temu zdjęciu... sesyjna ustawka i tyle.
a wiesz, że też tak w sumie pomyślałam na początku? ale poczytałam sobie potem o Cameronie i wyczytałam, ze to bardzo rodzinny gość. zresztą dzieci ma kilkoro, niestety już o jedno mniej. lubi mówić o rodzinie w wywiadach, często wypowiada się na temat rodzicielstwa - inaczej niż jego poprzednicy... generalnie nie wierzę, że pomyka na co dzień w bejbibjornie albo żeby prosty plecak zamotał, nawet jakby mu wyłuszczyć różnicę, ale tę bliskość kupuję.
Ludziom w głowach się nie mieści że produkt który jest w sklepach i kosztuje ciężkie pieniądze nie nadaje się do użytku? Skąd mają to wiedzieć?
"dom to nie miejsce lecz stan"
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.chusty-zdw.blogspot.com
Klub Kangura Zduńska Wola
http://slomiana.wordpress.com/
mama-Martyna igi-Ignacy2009Franciszek2012 tata-Rafał