Śliczna chusta!![]()
no moje koty kaszmirowe też lekko farbnely ale nie tyle
piękne indio jakie to?![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
to
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=71290
indio pinus (alpaka)
No to ja dziwna jestem, bo zawsze! motalam nieprana chuste - nie mogac sie poprostu powstrzymac, ale jak dzieci male i ssace wszystko byly to pilnowalam, zeby tylko chwilke przymiarka trwala. A! no i ja prawie zawsze kupuje nowe chusty (uzywana kupilam w swojej karierze tylko raz) - takie zboczenie mam. Uwielbiam lamac chusty!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
mi honsiu turkus też lekko puścił farbę, fiolet nie
Aginia, dam pomacać w pt, jeśli przyjdzieszChyba, że chcesz wcześniej, to możemy się dogadać...
Jak dla mnie Honsiu jest super: energetyczny kolor (mam turkus), absolutna miękkość, dobra nośność (nosze 12 kg w kombinezonach czy kurtkach) i fajny wzór.
ja mam honsiu fiolet z kaszmirem i coraz częściej myślę że wolę grubsze chusty. Bo moje honsiu grubasem nie jest. Nie nosi najgorzej ale najlepiej też nie. Jest miękka i grzeje "w sam raz" nie za mocno nie za mało IMO. Jest miłe w dotyku. a jakie zamawiałaś? turkusowe czy fioletowe?
a kolor - turkus chyba fajniejszy ale ja lubię fiolety. chociaż ten trochę za bardzo adwentowy już teraz dla mnie (lub wielkopostny). może niedługo będę sprzedawać ale nie jestem jeszcze zdecydowana.
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20