Jak się ładnie postarasz to na jesień będziesz miała![]()
Jak się ładnie postarasz to na jesień będziesz miała![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Jaki fajny ten twoj Tosiulek
A i w fiolecie wam do twarzy
Ps. Mi tez sie kaszmirowe galazki jakos tak byle jak dociagaly. Co myslalam, ze juz konczylam dociaganie to luz gdzies wyskakiwal. I tak w kolkoWypralam wiec i o niebo lepiej. Za sliska chyba byla i sie dobrze nie "haczyla"
![]()
Marcel 3 lata
mam porownanie nie tylko z paprotami ale i kupferem
honsiu jest grubsze, mniej lejace sie niz kupfer, ale nadaje sie dla. malucha i zdaje mi sie, ze rownie dobrze poniesie klocka, czego przy kupferze nie powiedzialabym
i dopisze, ze moim zdaniem nie bedzie wiekszej roznicy miedzy paprotami a honsiu przy wiekszym dziecku,
mniejsze lepiej sie mota w honsiu
Ostatnio edytowane przez Denay ; 04-01-2012 o 10:57
A to się zapytam,
motacie i nosicie maluchy bez prania chusty?
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Bardzo czesto
Choc zauwazylam, ze chusta lepiej sie mota i jest milsza w dotyku po praniu. Ale czesto po prostu nie moge sie pohamowac, albo zal mi, ze bedzie krotsza po praniu. Choc predzej, czy pozniej i tak piore i tak![]()
Marcel 3 lata
Wiem że to poniekąd do mniewięc odpowiem.
Raczej mi się to nie zdarza, otwieram pudło i już wiem czy chusta jest moja czy nieAle z tą miałam wyjątkowy zgryz, kolor niby mój, lekki połysk, elegancka, ale przekonana nie byłam. Wolałam zaryzykować i sprawdzić jak się prezentuje na żywo niż wyprać i żałować, bo wiadomo że niepraną łatwiej sprzedać... Biłam się z myślami czy powinnam właśnie ze względu na czystość więc zrobiłam to tuż przed kąpielą
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Mi sie motać bez prania zdarzało(tylko nie Natki oczywiście zgodnie z prikazem producenta). Chyba jestem średnio higieniczna, ale uważam, że równie dobrze musiałabym się kąpać po każdym powrocie z pracy nim syna przytulę. Dziecko chustuje ubrane i większego, bezpośredniego kontaktu skóry ze szmatą nie ma, a bakterie i inne dziadostwo jest wszędzie.