Pokaż wyniki od 1 do 20 z 221

Wątek: Honsiu z kaszmirem w przyszlym tygodniu

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Moj portfel podskakuje radosnie! Wzor mi sie nie podoba
    Marcel 3 lata

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

kurcze a mnie sie ta fioletowa bardzo, bardzo!

cholercia jak by ktos nie polował dla siebie a mial by chwile co by dla sportu sie pobawic mogłabym sie po 4,2 uśmiechnać? tylko fiolecik wchodzi w gre. Kurde w szpitalu mi net działa jak krew z nosa i boje sie że bedzie cieżko

prosiłam Demone ale nie wiem czy ona bedzie miala chwilę w robocie... no wiec jesli ktoś był by tak miły to bede wdzięczna
    Sama jesli nie bede w tym czasie na KTG też sprobuje upolować noo ale czy sie uda zobaczymy.

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agut Zobacz posta
    kurcze a mnie sie ta fioletowa bardzo, bardzo!

cholercia jak by ktos nie polował dla siebie a mial by chwile co by dla sportu sie pobawic mogłabym sie po 4,2 uśmiechnać? tylko fiolecik wchodzi w gre. Kurde w szpitalu mi net działa jak krew z nosa i boje sie że bedzie cieżko

prosiłam Demone ale nie wiem czy ona bedzie miala chwilę w robocie... no wiec jesli ktoś był by tak miły to bede wdzięczna
    Sama jesli nie bede w tym czasie na KTG też sprobuje upolować noo ale czy sie uda zobaczymy.
    spróbuję Ci upolować. Ale szczęścia do kaszmirów to ja nie mam...

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A jak oceniacie nośność kaszmira ( na podstawie gałązek i kotów) - kurcze tak bardzo podoa mi się ten wzór i kolor... ale kaszmir jakoś mnie nie rusza dbać trzeba, drogie to i w ogóle. Len bym chciała
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustomanka Awatar Celebrianna
    Miejscowość
    Oleśnica

Domyślnie

Koty były dość cienkie, a gałązki jeszcze nie dotarły...ciekawa jestem, czy to, że w gałązkach ma być 20% kaszmiru zamiast 13 wpływa na nośność...
    Aginiu - ja też byłabym za Honsiu, czy Hokkaido z lnem...uwielbiam len ostatnio zarówno w kotach (a tam aż 50%), ale miałam tez okazję ponosić w słynnych jaskółkach lnianych i są naprawdę świetne, a mięciutkie, jak wełenka. szkoda, że nie moje...
    po prostu Agata

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Nie chodzi o to czy cienkie tylko czy nośne. są cienkie szmaty a jednak nośne i odwrotnie. Wełna dobrze chustom robi, a kaszmir to wełna tyle ,że delikatniejszy. Pytanie jest takie czy nowe natki z kaszmirem sa chustami nośnymi , Kto to wie? Nosił ktoś cięższe dzieci z przodu?

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Wink

Luzik Nie zabijam się,chociaż fioletowa ładna

Edit:Hej! Jest tu kto?!
    Edit2: Ciekawe,która dzisiaj...
    Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 20-12-2011 o 14:49

Uprawnienia umieszczania postów