No kur zapiał! DzisiajMnie nie będzie
Wrrr.
a ja dziś odpuszczam... Przeholowałam ostatnio...
trochę szkoda, bo wzór hokkaido baaardzo mi się podoba (Lominia, cały czas Twoje hokkaido mam w głowie)
2 + 7 (2005-2018)
no to pokibicuje![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Moj portfel podskakuje radosnie! Wzor mi sie nie podoba![]()
Marcel 3 lata
kurcze a mnie sie ta fioletowa bardzo, bardzo!
cholercia jak by ktos nie polował dla siebie a mial by chwile co by dla sportu sie pobawic mogłabym sie po 4,2 uśmiechnać? tylko fiolecik wchodzi w gre. Kurde w szpitalu mi net działa jak krew z nosa i boje sie że bedzie cieżko![]()
prosiłam Demone ale nie wiem czy ona bedzie miala chwilę w robocie... no wiec jesli ktoś był by tak miły to bede wdzięczna![]()
Sama jesli nie bede w tym czasie na KTG też sprobuje upolowaćnoo ale czy sie uda zobaczymy.
Koty były dość cienkie, a gałązki jeszcze nie dotarły...ciekawa jestem, czy to, że w gałązkach ma być 20% kaszmiru zamiast 13 wpływa na nośność...
Aginiu - ja też byłabym za Honsiu, czy Hokkaido z lnem...uwielbiam len ostatniozarówno w kotach (a tam aż 50%), ale miałam tez okazję ponosić w słynnych jaskółkach lnianych i są naprawdę świetne, a mięciutkie, jak wełenka.
szkoda, że nie moje...
![]()
Nie chodzi o to czy cienkie tylko czy nośne. są cienkie szmaty a jednak nośne i odwrotnie. Wełna dobrze chustom robi, a kaszmir to wełna tyle ,że delikatniejszy. Pytanie jest takie czy nowe natki z kaszmirem sa chustami nośnymi , Kto to wie? Nosił ktoś cięższe dzieci z przodu?
LuzikNie zabijam się,chociaż fioletowa ładna
Edit:Hej! Jest tu kto?!
Edit2: Ciekawe,która dzisiaj...
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 20-12-2011 o 14:49
![]()
Jestem!
Celuję w niebieską!![]()
i tak mi się nie uda![]()
a tak tonem luźnej pogawędki
śnił mi się dzisiaj kaszmir
szary (trochę jak gekony w kolorystyce)
w śrubki, nakrętki i itp. osprzęt narzędziowy![]()
Iiiiiiiiiiiiii, to sen jeno...![]()