w kieszonce udaje mi sie od pewnego czasu
ulozyc nozki w pozycji zabki fizjologicznej a
w 2x ni cholery.
no ropucha jednym słowem rozjechana
w czym tkwi myk?
w dociągnięciu?
staram sie dociagac
zarowno krawedz zew. jak i wew.
o co cho?
help
w kieszonce udaje mi sie od pewnego czasu
ulozyc nozki w pozycji zabki fizjologicznej a
w 2x ni cholery.
no ropucha jednym słowem rozjechana
w czym tkwi myk?
w dociągnięciu?
staram sie dociagac
zarowno krawedz zew. jak i wew.
o co cho?
help
net mi znów zabrali...
w dociagnieciu tez, ale tez w stopniu rozciagniecia chusty - jak rozlozysz poly za szeroko to bedzie zaba rozjechana.
juz podczas rozkladania pol sprobuj poprawic nozki tak ja kto robisz w kieszonce.
z tego co pamietam (mam nadzieje ,ze nie pokrecilam) to Twoje dziecko male jeszcze - jak zaczyna samo siadac to juz moze miec troche szerzej.
czy jest na sali Gosia????![]()
net mi znów zabrali...
eee juz nie taki maly ten Dziec Twoj
no i chyba poprawilas nozki podczas rozciagania pol - bo nie wyglada na bardzo rozdeptana ropuche, tylko na zwykle ulozenie.
mi sie wydaje, ze super ok.![]()
jak chcesz miec perfekcyjne 2x to zrob tak, zeby na plecach nie bylo faldek![]()
bo wewnetrzna widze rozlozona tak samo jak zewnetrzna, ulozenie ladne, dociagniecie tez(to znaczy jak Ci sie jednak cos tam luzuje podczas chodzenia, to znaczy, ze niedociagniecia sie uaktywnily ale jakos mi sie nie wydaje, zeby byla koniecznosc
![]()
ps. ladny stanik
ps II. i ladnie Wam w chuscie![]()
dzieki...Zamieszczone przez ithilhin
![]()
![]()
net mi znów zabrali...
jak pupka dziecia wpada niżej niz kolanka to żaba nie będzie rozjechana bo w tej pozycji dziecie nie zrobi szpagatuwystarczy przy wiązaniu o tym pamiętać - pupa zawsze niżej i po problemie
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
dzięki dziewczyny(po raz -enty zreszta
)
net mi znów zabrali...