A więc odpisała mi dziewczyna i przekleję:
"No wiec kurtka
Po twoim zapytaniu zaczełam tam czytac opinie i odkryłam, ze jedna moja słowacka znajoma taka kurtke zakupiła. Juz sie z nia nawet kontaktowałam. Ona zakupiła wersje zimowa (całoroczna) i generalnie jest bardzo zadowolona, miała tylko drobne uwagi:
1. ze gumki do zaciagania sa zbyt cienkie (ale to akurat "słabostka" Veroniki, poniewaz sama zajmuje sie wyrobem gumek do włosow z gumki najlepszej jakosci - jej gumki sa praktycznie niezniszczalne, co potwierdziłam doswiadczalnie- wiec Veronika sobie gumki wymieniła na te swoje
.
2. rozwalił jej sie jakis jeden zatrzask trzymajacy kapuce.
3. w szyje wieje i raczej golf trzeba ubierac
Poza tym powiedziała, ze wzieła kurtke z aplikacjami i ze na zywo swietnie sie prezentuje i ze bez dziecka tez super
Postanowiłam wiec, ze zamowie sobie taka kurtke, ale bede negocjowac doszycie jakiegos "podgardla" , jakiegos dopinanego panela ocieplajacego "klate moja karmiaca" , jakiegos kawałka wchodzacego troche pod dziecko chyba. Do konca nie wiem jak by to miało wygladac. jesli jakas dziewczyna z forum byłaby zainteresowana zakupem i miała jakies propozycje, jak to ulepszyc, bede wdzieczna za podpowiedzi (tu na fejsie albo na mail ewelina.suchanek@gmail.com). Moze wspolnymi siłami uda nam sie "dotworzyc ten produkt" do stanu bardziej doskonałego.
zapomniałam, ona ma te kurtke:
http://www.fler.cz/zbozi/macropus-2922816
i mowi ze cieplutka super, ubiera pod to koszulke i cienki sweter i to teraz w zimie wystarczy. No i przetestowała z wynikiem pozytywnym i na sniegu i w deszczu."