Kurtki ładne. Ale fajnego mają Aragorna![]()
![]()
Kurtki ładne. Ale fajnego mają Aragorna![]()
![]()
Aragorn pierwsza klasa, fakt
A kurtki fajne, tylko cena trochę mniejNo i to je sam softshell, tak? Czyli na zimę i tak musiałoby się mieć jeszcze jakiś polar dla dwojga...
Bardzo mi się podoba patent z suwakami zasuwanymi z tyłu od dołu, dzięki temu kurtka jest dopasowana w biodrach, a nie robi namiot jak moja MaM![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Kurtka jest rzeczywiście zgrabna. Dla mnie ma idealną długość (za pupę), tęgość (dopasowana) i rękawy (długie). Kiedyś mierzyłam kurtkę Suses Kinder i rękawy ledwo sięgały mi do nadgarstka. A cena rzeczywiśce dość wysoka, zwłaszcza, kiedy dokupi się jeszcze coś dodatko. Ja np. kupiłam od razu kapturek do noszenia na plecach i osłonę na szyję, prezentowaną przez AragornaNo coż, czasy, kiedy do Czech jeździło się na zakupy już dawno mineły. Tańsze jest tu jedynie słynne piwo.
Nie znam się za bardzo na materiałach, ale z tego co piszą, to softsheel z membraną podszyty polarem. Nie jest to kurtka typowo zimowa. Na razie nosimy: ja - krótki rękaw, sweter wełniany i kurtka, dziecko - body, koszulka z długim rękawem, mój sweter i wspólna kurtkai jest nam ciepło. Chciałoby się polarek do kompletu http://www.angel-wings.cz/produkty/mikiny-a-vesty/, ale nie ma kasy.
Ostatnio edytowane przez Meta ; 18-12-2011 o 19:11
Czyli jakieś tam ocieplenie polarem jest, tak?
Wrzucisz jakieś zdjęcia w akcji?
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Mam nadzieję, że jutro uda się zrobić jakieś fotki. Ostatnie trzy dni nosił stęskniony tata i nie było okazji.
A to jest kurtka do noszenia tylko na plecach? Bo nie widzę zdjęć z przodu...![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]