Dziś na Mszy dla dzieci o 11 u kapucynów na Loretańskiej widziany tatuś udekorowany granatową chustą w 2X.
Jadwigienko ciebie tez widziałam z chłopakami
Pozdrawiam
Dzień dobry, byłem dziś/wczoraj na mszy dla dzieci u kapucynów z córeczką w granatowym 2X, tym razem mała nie przestraszyła się ubranego w koc Jana Chrzciciela - w ubiegłym tygodniu jego mocne wejście w trakcie kazania obudziło nas oboje![]()
To może od razu odpowiem na spodziewane pytanie nr 3: tak, mój numer buta to 42Wracając do pytania nr 2 przytakuję, zaskoczony, bo oczywiście jestem z NT, czy znamy się od lat? Proszę o wybaczenie, zdjęcie awatarowe jest dla mnie za małe, żebym mógł Cię rozpoznać. Dziękuję za wypatrzenie w tłumie rodziców i wywołanie do tablicy: zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale pozostawałem na nasłuchu, w końcu dzisiaj przyszła pora na pierwszy wpis.
Nie, nie znamy sie od lat ale kojarzę Cie z widzenia. Na pewno ta sama podstawówka a może i liceum. Ja już tak mam, ze koduje twarze i potem czesto wydaje mi sie znam kogos 100 lat a ten ktos widzi mnie pierwszy raz w życiu.
A tak w ogóle to ekipa z NT na tym forum jest całkiem sporaJest nawet wątek na pomocnych chustomamach o noszących z Podhala.
No wiec pozdrawiam i przy okazji wiem jaki numer buta nosi tak śliczną córeczkę![]()