Piękna jest! Zwłaszcza podoba mi się ta ciemniejsza/lewa strona (jak zwykle). No i piękne zdjęcia! DZIĘKI!
Lewa strona mi się też podoba, w sumie to nie potrzeba mi teraz grafitowej szmatybo tak byłoby za smutne a te turkusowe gałązki fajnie rozweselają całość.
Natomiast już widzę turkusową stronę na wakacjach gdzieś na jakiejś rajskiej plaży, tylko kaszmir chyba za ciepły co? Może wyjdzie więc turkusik z lnem
P.s. Celebrianno Ty miałaś w rękach turkusowe szare motylki lniane? Bo nie wiem czy to ten sam odcień turkusu jest co w nich
Jak M. wróci postaram się o foty w akcji.
aaaaa i muszę przyznać że ten turkus to chusta która urzekła mnie najbardziej ze wszystkich ostatnich nowości a większość widziałam na żywopobiła nawet moje koty navy ...
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
sea pearl? coś przeoczyłamo czym mówisz?
OT: wiem że nie w temacie ale dmuchawce szare z bambusem macał ktoś? warto?
Coach dyplomowany SWPS
No ba! pewnie, że warto... bardzo poszukiwane... wiadomo gdzie...
sea pearl jest tu
Cudne są te turkusowe![]()
![]()
wiedziałam
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
ja się pod siebie pytam czy warto bo mam możliwość wymiany a nie macałam takiej chusty (80%bambusa) i nie widziałam na żywo dmuchawców, a wzór mi się zawsze podobał... i myślę.
No to ta pearl ma podoby kolor do diamant turkus też, miałam diamanta to moja pierwsza chusta była ale inny odcień to był niż gałązek.
Coach dyplomowany SWPS