mam nadzieję w takim razie, że mój wełniany
(nie, nie ma szans, wełna była oznaczona jako szara)
mam nadzieję w takim razie, że mój wełniany
(nie, nie ma szans, wełna była oznaczona jako szara)
2 + 7 (2005-2018)
a poza tym w zapowiedzi z zeszłego tygodnia było wyraźnie napisane, że kaszmirowe w 2 kolorach mają być. Przy czym w wersji angielskiej dokładnie podkreślono 2 kolory.
Uprzejmie informujemy, że w przyszłym tygodniu w naszym sklepie pojawia się 2 nowe chusty Gałązki z kaszmirem
We have the pleasure to inform that next week we are expecting new Branches wraps in 2 new colours with cashmere.
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Zmienili zdanie
Moze sie nie wyrobili z jedna chusta, albi uznali, ze to zbytnia rozrzutnosc trzy chusty na raz rzucac...
Beda pojutrze (tak stawiam)![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
No mnie tym razem ominęło polowanie...![]()
Ale może i dobrze, bo chyba turkusowe chciały na mnie poczekać![]()
...
Ja tam widzę w anonsie o kaszmirkach wyraźnie dwie chusty (turkusowy z ciemnym niebieskim - takim samym, jak w kotach i prawie biały z ciemnym niebieskim). A dziś wskoczyła ta trzecia - szara z wełną.
Ten ciemnoniebieski to pewnie nitka z kaszmirem. I przyznam, że ta dzisiejsza dostępna wersja kaszmiru ma sporo uroku - ten zestaw kolorystyczny z jasną nitką bardzo mi się podoba...
A od kiedy wy wierzycie w kolorystykę chust an zdjęciach Nati?![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Będą jeszcze turkusowe - też na nie poluję![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012