Celebrianno, co Cię widzę na zdjęciach, to nie mogę się nazachwycać urodą![]()
Celebrianno, co Cię widzę na zdjęciach, to nie mogę się nazachwycać urodą![]()
2 + 7 (2005-2018)
Chyba musze wyslac mojego malza na spacer z twoim malzem Zuzolcia. Twoj to tak "pro rodzinnie" nastawionymusialby mojemu do rozsadku przemowic - bo ten moj to tylko "teraz to juz jest moj ostatni (3) dinozaur, wiaze aparat na supelek i ni ma wiecej, koniec"
![]()
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kama to może się na wakacje umówimy bo my myślimy o wypadzie w tamte rejony, a jak nie to zapraszamy do Gdyni jakbyscie z promu do Poznania jechali![]()
Tylko uważaj bo mój Mąż to ma taką siłę perswazji że w pierwszej ciąży to na początku bliźniaki miałam![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Mam grafitowe. Dla mnie jeden z najgorszych wypustów Nati. Nigdy w gust mi nie trafiali, ale przynajmniej porzadne chusty były. A ta wyglada jak cienka szmata do podłogi. Dobrze, ze kupiłam na wyprzedazy u Bushido, bo szkoda kasy na nie. Liczyłam, ze beda podobne do japanka kaszmirowego, ale dzielą je lata świetlne.
...może odpowiemBliżej im do gałązek niż japana - tegoroczne kaszmirki są ciensze od starych (oprócz jaskółek winnych, które przypominają kaszmirowe miasteczko, ale też są ciut ciensze i miększe). Honsiu jest bardziej zwarte od gałązek i ciut lepiej nosi...ale to trzeba spróbować... jak chcesz mogę podesłać na macanko...
Niestety chyba Nati podaza tropem Didka w kwestii grubości chust![]()
Paprotki są raczej z tego samego gatunku co gałązki...
Fakt, pancy i jaskółkom absolutnie nic nie brakuje!![]()
Pancy i jaskólki to było daaawno![]()
myślisz, że te kaszmirowe jaskółki też już dawno leżały u nati? w sumie też możliwe
zobaczę, jak się elfy prezentują, jak dzisiaj dojdą...
2 + 7 (2005-2018)