mi się też polowania w pracy udają, ale tym razem szef akurat coś musiał chcieć ode mnie. Przynajmniej szczególnie mi nie zależało
![]()
a ile kosztowały? tak z ciekawości![]()
Bianka 04-09-2010
Nie wiem, ile ich mieli, ale miałam w koszyku 4,2 a potem ,ze nie ma na magazynie.
Olewam to![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
ja też 6 normalnej nie widziałam, a F5 cały czas. Niestety się nie udało, choć 4,2, a potem i standard z okazji miałam w koszyku. Mało ich było, mam wrażenie, że po 1-2 szt. z każdego rozmiaru
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Ha, mam nowy pomysł
Nati odsprzedaję cały biznes, w tym serwis internetowy i potrzebują pokazać jaki mają ruch na serwerach, stąd też cała te limity i ogłoszenia![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
kiedys roznica cenowa miedzy norma a okazja cenowa byla 20zl, tera to juz chyba tylko 6zl
Marcel 3 lata
ja za merynosową szóstkę płaciłam 379 i też uważam, że to drogo. Mam nadzieję, że nie zawiodę się tak jak na wełnianej pancy, która była okrutnie pozaciągana
Bianka 04-09-2010
A ktos ustrzelil z nas te grafitowe KASZMIRY ze srody, bo cicho jakos tak o nich....
Jak ktos ustrzelil 4,6 w srode, to ja oddam moje 4,2 turkusowe z okazji w zamian - bardziej niz chetnie
edit: kaszmir
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 16-12-2011 o 14:31
Marcel 3 lata
kurde.... ja jeszcze poczekam za 4,6. Jak nikt sie nie zglosi - to moge tobie sprzedac![]()
Marcel 3 lata
tak dziwnie cicho o tych grafitowych kaszmirach - jakby nikt w Polsce ich nie dostal, dziwne?
Marcel 3 lata
jako jedyna w Polsce?![]()
Marcel 3 lata