Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Jak naprawić napy?

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie Jak naprawić napy?

W moim otulaczu Nature Babies popsuł się zatrzask. Nie łapie jak należy, trzeba się namęczyć, żeby go zapiąć, a czasem natychmiast sie odpina. NB ma trochę inne napy niż BG na przykład, takie z przerwą w środku. Wiem, że ktos kiedys pisał, że trzeba to rozszerzyć chyba. Tylko w jaki sposób? Pamieta ktoś?

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie Re: Jak naprawić napy?

Cytat Zamieszczone przez erithacus
    W moim otulaczu Nature Babies popsuł się zatrzask. Nie łapie jak należy, trzeba się namęczyć, żeby go zapiąć, a czasem natychmiast sie odpina. NB ma trochę inne napy niż BG na przykład, takie z przerwą w środku. Wiem, że ktos kiedys pisał, że trzeba to rozszerzyć chyba. Tylko w jaki sposób? Pamieta ktoś?

ja pisalam, tylko to bylo o napach w PD. ale moze pomoze... w tym napie, ktory jest wystajacy sa dwie szczelinki (w PD przynajmniej). trzeba je troche rozepchac - ja robilam to nozem - takim jakims najbardziej tepym jaki mialam. wlozyc noz w szczelinke i delikatnie rozepchac na boki, zeby ja poszerzyc. nie umiem tego inaczej opisac, mam nadzieje, ze cos sie da zrozumiec w PD pomaga...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Dzięki
    Trochę zadziałało, ale funkiel nówka to się z tego nie zrobiła niestety. Te napy w NB jednak nie sa najlepszej jakości.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustomanka
    Miejscowość
    Mikołów

Nie bardzo wiem czym różnią się te napy od takich ubrankowych, ale... Miałam bardzo ładne śpioszki dla Julii i niestety większość nap w nich nie chciała chwytać. Wpadłam na pomysł, aby tą wewnętrzną część lekko rozbić młotkiem. Małż wykonał. Śpioszki służą jak nowe. Tylko zaznaczam, że trzeba uderzyć delikatnie.
    mama Julii (maj 2008) i Chłopczyka (styczeń 2015)

Uprawnienia umieszczania postów