ale sie zrobił koci wątek
a jesli chodzi o stopy ...mam własnie na prawej dwa mega drapnięcia! Tosiek w nocy polował na Klare (psa) który spał w moich nogach! echh no i mi sie oberwało!
Wiecie ze ten skubaniec potrafi wstać o 2giej w nocy ( a spi pod moją ręką , grzejąc mój brzuszek) tylko po to żeby wpierdzielić tak na wszelki wypadek psu, który sobie słodko śpi!
echhh...
jeszcze o drapnięciach...
jak moje kocisko do nas trafiło to zabawiał sie właśnie drapaniem, potrafił ganiać mnie po domu i rzucać sie na moje pięty gołe jak szłam (tylko mnie tak kochał)
a któregoś razu leżałam oparta twarzą o zagłówek/podłokietnik łóżka i kotek sobie radośnie skoczył i przejechał pazurem po moim policzku - ślad miałam dwa tygodnie, ryska na jakieś 5 cm
a dzieci tez sa atakowane przez koty? ich piety na ten przyklad, wystajace spod koldry?
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
świetny wątek!
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
moje dziecie nie jest
hehe nie wiedzieć czemu koty unikają Szymka jak ognia. Kotka czasami daje sie pogłaskac, ale kocur na kilometr omija... hmmm kompletnie nie wiem czemu
aaa i żeby nie było: Szymek nigdy nic kotom nie zrobił
najśmieszniejsze było to ze całą ciąze kocur spał mi na brzuchu , obecną ciąże też tak śpi, a jak sie młody urodził to przez jakieś 3 miesiace nawet nie wszedł do pokoju gdzie był mały, czemu nie wiem!
To ja o kotach z innej strony. Moja córa uwielbia koty w ogóleNa obrazkach, zdjęciach i oczywiście w rzeczywistości, przygląda im się, głaszcze, miauczy. Moja mama ma starą kotkę (już prawie 20-letnią), co my się z tym kotem całe życie mieliśmy, to trzeba by cały wątek o tym napisać
Ale Klara (kotka) jest bardzo cierpliwa w stosunku do mojej córy, która jest ciekawa i nie wie z której strony tego kota ugryźć
Jak w obliczu zagrożenia przyatakuje moją Basię łapą, to zawsze ma schowane pazury. Stara, ale mądra
A w jej młodości były szaleńcze poranne ataki na stopy wystające spod kołdry, ataki z ciemnej kryjówki na nogi przechodzące przez korytarz, nocne pogonie po schodach lub za papierową kulką, było przynoszenie łupów (myszy, ptaki) i zostawianie ich na dywanie w pokoju, giganty, powroty... Klara ma 20 lat i w tym czasie jej charakter zmieniał się kilkukrotnie. Teraz to starsza, poważna pani, choć swoje odchyły też ma![]()
Ostatnio edytowane przez Bonita ; 02-12-2011 o 23:15
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Swietny wątekMayka no pamiętam te akcję z kociakiem Twym i chustą
Moj wariat nie obgryza piet bo ma szlaban na sypialnie, wsje. ma swoje miejsce na noc, my swoje. i dziekuje mezu, ze sie nie zgodzil rok temu malutkiego kociaka wpuscic do sypialni.
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Nasz Myszor po nastaniu w domu pierwszego dziecka obraził się na mnie na pół roku. Literalnie 6 miesięcy milczał w moim kierunku, nie przychodził, unikał mnie, progu pokoju Kajtka nie przekraczał, tylko siadał nań. TYŁEM. Kalinę dla odmiany od początku uwielbia. Z wzajemnością. Daje się Małej ugniatać, powalać na sofę, ciągnąć za uszy i jeszcze mruczy oraz łepek w jej rączki wciska![]()
Ostatnio edytowane przez alifi ; 02-12-2011 o 23:22
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE