... angelpack LX od angelpack ECO?
Niechcący zamówiłam angelpacka ECO i nie wiem czy się wycofywać, czy jest ok
Na forum widziałam aplx i nie wiem, jaka jest między nimi różnica![]()
Pomóżcie, bo i tak już bigosu narobiłam, oj![]()
Pierwszy razy slysze o tym drugim... Moze to ten sam co LX, tylko z bawelny ECO... zaraz sprawdze.
Podaj link do strony, z ktorej zamawialas!
kupiłam dziś na http://pieluszkoland.com/AngelPack_Eco_ ... r-114.html
będę wdzięczna za pomoc, bo ja to laik kompletny w tym temacie![]()
![]()
![]()
Zawsze można zapytać BushidoZamieszczone przez rzezuchama
![]()
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
Wyglada mi na taki sam model co normalny Angel Pack LX, tylko z organicznej bawelny... Jaki zamowilas kolor, czy tzw solid, czyli bez wzorow, jednokolorowy?
na stronie były tylko we wzory, ale ja nie wiem, czy wybrałam jakiś konkretny model czy dopiero będę miała okazję wybrać przy płatnościna prawdę niechcący kupiłam to nosidło, bo oglądałam je i włożyłam sobie do koszyka, żeby poczytać później dokładnie, a jak się zaczęłam rejestrować na stronie to od razu zaakceptowałam zakup produktu z koszyka hihihi właściwie to dobrze, bo bym się milion lat zastanawiała jakie nosidło kupić, a tak to już jest
tylko próbuję ustalić z właścicielką sklepu czy wybrałam już jakiś model, czy jeszcze nie
![]()
Nie mam Cocoa, ale mam Lacework i bardzo, bardzo go lubię. Za szybkość obsługi, za fajny kapturek, za łatwe operowanie pasami przy klamrach, za piękny wzór...
A Twój bardzo chętnie pooglądam, najlepiej w akcji. Bo ten kawałeczek na stronie bardzo ładny.
Julka 2001, Zosia 2007
Ja też bardzo go lubięZamieszczone przez aniakom
![]()
![]()
![]()
Ale już niedługo mam nadzieję, będę bardzo lubiła swojego własnegoSun Kissed'a
![]()
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
Ja mam Lotusa i kocha go mój mąż, ja go lubię tylko, choć Passion mogłabym pokochać![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Znalazłam wreszcie duże zdjęcie sunkissedaZamieszczone przez iffi
, bo wszędzie jakoś te krzesełkowe tylko widziałam
http://www.bananapeelsdiapers.com/catal ... sale%3Dyes
Trochę się wystraszyłam jego, hmmm, konkretnością... (oczywiście już PO zakupie), a zawołany mąż : "O, i bardzo mi się podoba on!"![]()
![]()
![]()
I do kurtek będzie nam pasował![]()
Iffi, a wiesz coś może o terminach wysyłki/przysyłki?
Stasiek poleca
Dzięki.Zamieszczone przez iffi
Trochę dłuuuugo....Choć w sumie to mój prezent na Święta, więc ma czas...
Byle do Świąt więc!
(...ale jakby tak na Mikołajki zdążył![]()
)
Stasiek poleca
Dostałam odpowiedź, że środa/czwartek ma być u mnie... To czekam dalej... Poniedziałek już za nami...![]()
![]()
Stasiek poleca
Rzeszzzz, ale masz fajnie.
Ja maila nie dostałam, ale chyba nie wożą osobno Lotusów i Sun Kissedów?![]()
jak by nie było jutro środa, więc czekam, czekam...
Z drugiej strony fajnie się tak czeka z kimśszkoda, że razem na spacer się nie wybierzemy jak już dotrą.
Pozdrawiam.
Stasiek poleca